Реклама

🤔 The Last of Us Part 3 переходить до стадії «основних зйомок» — інсайдер

Čytaty latynkoju
🤔 The Last of Us Part 3 переходить до стадії «основних зйомок» — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 The Last of Us Part 3 переходить до стадії «основних зйомок» — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про те, що The Last of Us Part III знаходиться у розробці ходили уже давно. Цього ж року очікування фанатів лише підсилилися успішною екранізацією оригінальної гри від HBO.

Звісно, що наразі нічого конкретного не з’явилося, однак нові чутки говорять про те, що Naughty Dog має намір почати зйомки з захоплення руху пізніше цього року. Також відзначається, що Еллі знову буде у головній ролі.

Про все це повідомив користувач ViewerAnon у Twitter. Він відзначив, що цього року відбудуться «основні зйомки». Своєю чергою це, імовірно, означає саме роботу над захопленням руху, яку зазвичай проводять, коли проєкт наближається до завершення повного циклу виробництва.

У тому ж треді інсайдер також відзначив, що Еллі в третій частині «щонайменше так само важлива, як і в Part II».

Хоча про це й повідомив досить великий акаунт у Twitter, але ми б рекомендували наразі сприймати все це зі скепсисом. Краще очікувати офіційних анонсів.

Однак окрім вищенаведених чуток з’явилися й інші. Так, авторитетний інсайдер DanielRPK повідомив у своєму Patreon подробиці про п’ятьох нових персонажів майбутньої гри.

Як передає Insider Gaming у своєму дописі він обговорив деталі кастингу The Last of Us Part III, в якому йшлося про серію персонажів, що «виживають на околицях постапокаліптичного міста, тіснячись у вікторіанському будинку, який слугує їм за базу».

Там же і йшлося про п’ятьох персонажів з іменами: Лукас (Lucas), Мейсон (Mason), Вал (Val), Езра (Ezra) та «Грейсіс» («Gracis»). У тексті зазначено, що за сюжетом Езра намагається «забрати будинок у Вел».

Однак імовірно цей витік може стосуватися майбутньої мультиплеєрної гри від Naughty Dog у всесвіті The Last of Us.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...