Реклама

🙀 Засновник Netflix йде з поста керівника компанії

Čytaty latynkoju
🙀 Засновник Netflix йде з поста керівника компанії
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙀 Засновник Netflix йде з поста керівника компанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В офіційному блозі Netflix з’явилося повідомлення про те, що засновник компанії Рід Гастінґз покидає пост CEO компанії, однак залишиться головою ради директорів.

Я так пишаюся нашими першими 25 роками і з нетерпінням чекаю наступної чверті століття. Ми можемо зробити набагато більше, щоб краще розважати світ і дарувати більше радості нашим передплатникам

Рід Гастінґз, засновник та голова ради директорів Netflix

Співкерівниками стримінгового сервісу стануть Тед Сарандос, який керував компанією разом з Гастінґзом з 2020 року, а також Грег Пітерс, що був операційним директором. За словами Гастінґза, передача керування планувалася давно і повноваження поступово делегувалися цим керівникам впродовж останніх 2,5 років.

Тед мав передбачливість і навички, щоб просунутися в оригінальних продуктах, змінивши нашу траєкторію як компанії... Грег відіграв важливу роль у розвитку наших партнерських відносин, створенні та запуску реклами, підштовхнув нас до глибшої персоналізації, перебудові нашої організації талантів та допоміг зміцнити нашу культуру

Рід Гастінґз

Рід Гастінґз залишиться сполучною ланкою між керівниками компанії та радою директорів, а також зосередиться на благодійності. Гастінґзу 62 роки і він керував Netflix з моменту заснування у 1997.

Перед новим керівництвом стоять непрості завдання. Все більше дорогих у виробництві продуктів компанії закривається, тарифний план з рекламою не дуже користується популярністю, 40% користувачів незадоволені ціною передплати, та й загальна кількість підписників зростає не так швидко, як потрібно (хоча останнім часом тренд почав змінюватись).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...