Реклама

🤳 Переведи подих: Що відбувалося у попкультурі в другий тиждень квітня?

А у вас є хвилинка поговорити про найгучніші події маскультури у світі?
Čytaty latynkoju
🤳 Переведи подих: Що відбувалося у попкультурі в другий тиждень квітня?
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤳 Переведи подих: Що відбувалося у попкультурі в другий тиждень квітня?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А у вас є хвилинка поговорити про найгучніші події маскультури у світі?

Розповідаю про найголовніші новини маскультури, які обговорювалися у світі протягом другого тижня квітня, у регулярному дайджесті «Перевести подих».

Новини музики

За цей тиждень вийшли альбоми таких артистів, як Father John Misty, Каміла Кабейо, Джек Вайт та Kae Tempest. В усіх, крім Вайта, навіть хороші оцінки від Pitchfork!

Брітні Спірс вагітна! І ми за неї раді.

Sharon Van Etten переспівала Девіда Бові. Пісня стане саундтреком документального серіалу про Ілона Маска на Netflix.

Не повірите, але TikTok згадав про Gangnam Style. 

Каміла Кабейо виступила на SNL разом з WILLOW.

Новини ігор (хоча вже кілька тижнів тільки й розмов, що про Elder Ring)

Розробники Subnautica готують новий проєкт у всесвіті гри. Про це стало відомо з твіту про вакансії.

London Games Festival оголосили автора скріншоту гри RDR2 фотографом року. Джо Мейзіс (Joe Meizies) отримав цю нагороду за оцю світлину.

Якщо ви досі памʼятаєте, що таке Wordle, то стало відоме оптимальне стартове слово. Це Crane.

Новини кіно та серіалів

Зʼявилися подробиці нового проєкту студії A24. У новому еротичному трилері «Гувернантка» (The Governess) розкажуть історію трьох французьких виховательок. У головних ролях – Лілі Роуз Депп («Король»), Чон Хо Йон («Гра кальмара») та Ренате Реінсве («Найгірша людина на планеті»).

Ще студія А24 оголосила перші подробиці касту романтичної драми «Любов, брехня, кров» (Love Lies Bleeding) – дівчину бодибілдерки зіграє Крістен Стюарт.

Актори проти Методу. Одразу двоє акторів висловилося проти так званого Методу (Method acting) – манери акторської гри, побудованої на зануренні у персонажа. У мережі спекулюють, що це накидання на Джареда Лето, який відомий своїми витівками на зйомках фільмів. Ще й інфопривід є – «Морбіус».

Мадс Міккельсен заявив: «А як ти готуватимешся до ролі серійного вбивці? Два роки перевірятимеш, як воно?». Він також розкритикував те, як преса схвально реагує на акторів, які обирають цей метод гри. Незабаром, до дискусії також долучився Вілл Поултер, який сказав, що метод – це виправдання для поганої поведінки.

Знайомтеся, Персі Джексон! У новому серіалі за мотивами серії книг про сина Посейдона головну роль виконає 13-річний Вокер Скобелл, відомий за фільмом «Проєкт Адам». Судячи за все, ця екранізація, в якій безпосередньо бере участь автор Рік Ріордан, буде значно ближча до оригіналу, ніж версія з Логаном Лерманом.

Нарешті відповідного віку!

Нарешті відповідного віку!

Каспер повертається. Фільм про домашнього привида Каспера отримає римейк. Хто його зніматиме, хто гратиме головні ролі чи навіщо цьому фільму римейк – невідомо.

Брі Ларсон та Джейсон Мамоа тепер у «сімʼї Форсажу». Так, Він Дизель продовжує набирати акторів до нового фільму. Спробуйте в коментарях вгадати, яка це вже частина.

«Дивні справи» нарешті презентували трейлер нового сезону. 

Том Гідлстон зніметься у новому серіалі Apple TV+. Шоу «Біла Темрява» (The White Darkness) є екранізацією роману про британського дослідника Генрі Ворслі від американського журналіста Девіда Гранна. Гідлстон не лише зіграє головну роль, а й виступить продюсером шоу.

Netflix врятував «Німону». Це один з найочікуваніших фентезі проєктів, який спочатку викликав хвилю обурення, потім був підхоплений «Діснеєм», потім був покинутий студією, а тепер, врешті, отримав домівку у стримінговому сервісі «Нетфлікс». Премʼєра у 2023 році.

Девід Кроненберг готовий шокувати Каннський кінофестиваль. Вийшов офіційний трейлер нового горору від Кроненберга «Злочини майбутнього» (Crimes of the Future), який обіцяє шокувати глядачів. Припускають, що цей фільм за участі Віґґо Мортенсена, Крістен Стюарт та Леа Сейду буде вражати навіть більше за його «Автокатастрофу».

https://www.youtube.com/watch?v=QVX7df79BNo

Зʼявилися чутки, що Netflix розглядає можливість запустити приквел «Корони». Джерела припускають, що йдеться про серіал, що розповість про події від смерті королеви Вікторії й до початку подій оригінального шоу.

Інші новини

Нові оцінки від Netflix. Стримінговий сервіс додав додаткову оцінку своїм проєктам від користувачів. Тепер ми можемо обирати не лише між варіантами «Не для мене» (великий палець вниз) та «Мені подобається» (великий палець вгору), а й «Я люблю це» (два великих пальці). Це допоможе сервісу краще працювати над системою персональних рекомендацій.

Поновився суд між Ембер Герд та Джонні Деппом. Якщо у вас є натхнення шукати подробиця цієї історії домашнього абʼюзу та несправедливості, то краще стежте за цим окремо. Бо там вже виявилося, що Депп є жертвою насильства зі сторони матері, а друзі актора звинуватили Ембер у брехні. Не кажучи вже про те, що хтось вирішив, що слова Деппа про його мрію побачити Ембер у вигляді небіжчика, що гниє, це найгірше, що колишні можуть сказати один про одного.

Дженіфер Лопез та Бен Афлек заручені. Знову.

Ілон Маск причепився до Твітера. Спочатку купив шматочок, потім вирішив не вступати в Раду директорів, тепер заявив, що готовий викупити усю соцмережу. А ми все ще чекаємо на функцію «редагування».

Попередні дайджести можна прочитати тут:

🧐 Переведи подих: що відбувалося у популярній культурі за останні тижні лютого?

🔎 Переведи подих: що відбувалося у популярній культурі в останній тиждень березня?

👀 Переведи подих: Що відбувалося у попкультурі в перший тиждень квітня?

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...