Реклама

😵‍💫 Ентузіасти переробили Дюну (2021) зі спецефектами з Дюни (1984) Девіда Лінча

Čytaty latynkoju
😵‍💫 Ентузіасти переробили Дюну (2021) зі спецефектами з Дюни (1984) Девіда Лінча
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😵‍💫 Ентузіасти переробили Дюну (2021) зі спецефектами з Дюни (1984) Девіда Лінча
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Команда Corridor Crew вирішила поєднати у своєму відео спецефекти культової «Дюни» (1984) з новою екранізацією. Узялися вони за те, щоб відтворити щит, який використовувався головним героєм у стрічці Лінча, додавши його до відеоряду фільму Вільнева.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

В результаті ми й справді отримуємо саме те, що нам обіцяють. У відео елегантний щит з фільму «Дюна» Дені Вільнева 2021 року замінений на дивний (сьогодні через такий ефект досить важко сприймати стару версію екранізації) ефект щита у вигляді картонної коробки з «Дюни» Девіда Лінча 1984 року.

Досить цікавим є те, що огляду на сучасні технології відносно просто реалізувати  дизайн «майнкрафтового» щита з Лінчевої екранізації як сучасний ефект. Проте, як видно із відео набагато важче зробити так, аби він виглядав ніби його знято на плівку та зроблено вручну в 1984 році.

Додамо, що екранізація Вілнева у порівнянні із творінням Лінча, не провалилася у прокаті. Однак, чи зможе вона витримати випробування часом, адже «Дюна» від творця «Твін Пікс» хоча й провалилася у прокаті, але зуміла стати культовим науково-фантастичним фільмом з часом, навіть попри відгуки фанатів книги, щодо невідповідності сюжету фільму до першоджерела. Водночас стрічка Вілнева доволі гарно трималася у прокаті, та чи витримає і вона перевірку часом, це вже інше питання.

Раніше розробники Dune: Spice Wars розповіли про подробиці гри.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...