Реклама

⌛ Розробники розповіли подробиці про Dune: Spice Wars

Čytaty latynkoju
⌛ Розробники розповіли подробиці про Dune: Spice Wars
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⌛ Розробники розповіли подробиці про Dune: Spice Wars
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як виходить з анонсу, це буде суміш стратегії в реальному часі та 4X,  що звучить дуже схоже на стратегії Paradox Interactive на кшталт Europa Universalis або Crusader Kings. Хоча ігровий процес відбуватиметься у реальному часі,  темп гри буде повільніший, ніж у звичайній RTS. Можна буде зробити паузу або змінити швидкість. Починатиметься партія з розбудови власної бази.

На яких платформах вийде Dune: Spice Wars

Зараз планується запуск раннього доступу Dune: Spice Wars виключно через Steam пізніше цього року. Але компанія Funcom активно вивчає запуски на інших платформах, а також запуски в інших магазинах на базі ПК.

Підтримка модів

У Funcom кажуть, що розглянуть підтримку користувацьких модів після запуску гри в ранній доступ, якщо побачать цікавість до цього з боку гравців.

Фракції в грі

У Dune: Spice Wars можна буде обрати серед п‘яти фракцій. Наразі відомо про участь у піщаній війні домів Атрейдес (Атрідів) і Харконен. Підчас запуску до гри введуть ще дві додаткові фракції, а п‘ята фракція з’явиться вже впродовж раннього доступу.

Спочатку буде доступна одиночна гра, а режим кампанії та мультиплеєр обіцяють додати пізніше. Реліз Dune: Spice Wars має відбутись у 2022 році.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...