Реклама

💵 В Шеньчжені проводять черговий раунд тестування цифрового юаня

У тестуванні будуть залучені 500 000 осіб. 
Čytaty latynkoju
💵 В Шеньчжені проводять черговий раунд тестування цифрового юаня
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💵 В Шеньчжені проводять черговий раунд тестування цифрового юаня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У тестуванні будуть залучені 500 000 осіб. 

Новий раунд

Китай проводить новий раунд тестування цифрового юаня (DCEP) в Шеньчжені, який буде тривати з 10 по 23 квітня 2021 року. Про це повідомляє доцент Китайського університету Ренмін Ван Пен в інтерв’ю для Global Times. У тестуванні будуть залучені 500 000 осіб.

Читайте також: 🤑 Успіх у 29: як за 3 роки заробити $9 млрд на торгівлі біткоїнами

Для чого проводиться тестування

Як заявляє Ван Пен, черговий раунд дозволить більшій кількості людей розвинути звичку використовувати цифрову? Що таке криптобанк? У чому різниця? валюту. Ба більше, це допоможе перевірити використання цифрового юаня шляхом включення більшої кількості користувачів, сценаріїв і збору більшої кількості даних.

За словами Ван Пена, Китай взяв на себе провідну роль в тестуванні цифрової валюти завдяки ранньому початку досліджень. Він повідомляє, що Шеньчжень — не єдине місце проведення тестування. Провінція Хайнань на півдні Китаю планує провести пілотну акцію для просування цифрової валюти у квітні.

Нагадуємо, Центральний банк Китаю заявив? Китай запустив тестування своєї цифрової валюти про запуск цифрової валюти в чотирьох містах в рамках експериментальної програми. Під час другого тестування учасники здійснили 140 000 транзакцій на суму майже $3 млн. Тепер же цифровий юань проходить третю фазу тестування, яка почалася в січні 2021 року.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...