Реклама

🧐 Dropbox, Spotify, Etsy та інші створили «коаліцію для впливу на політику ЄС»

Наразі ще немає точних цілей та ідей коаліції. Втім, вже відомо, що учасники угруповання мають за пріоритет перегляд європейського законодавства про інтернет, який залишається без змін вже майже 20 років.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🧐 Dropbox, Spotify, Etsy та інші створили «коаліцію для впливу на політику ЄС»
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🧐 Dropbox, Spotify, Etsy та інші створили «коаліцію для впливу на політику ЄС»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі ще немає точних цілей та ідей коаліції. Втім, вже відомо, що учасники угруповання мають за пріоритет перегляд європейського законодавства про інтернет, який залишається без змін вже майже 20 років.

Коаліція Challenger Group

Представники компаній Mozilla, Stripe, Transferwise, Etsy, Dropbox, Spotify та інших створили неофіційну коаліцію Challenger Group для спільного впливу на політику Європейського союзу. Як повідомляє репортер The Information Марк Ді Стефано, компанії об’єднались разом, аби обговорювати подальші спільні плани розвитку в Європі.

За словами репортера, ідея для коаліції виникла під час зустрічі представників двох компаній у барі в Брюсселі. Вони обговорювали політику великих американських компаній, які впливають на рішення регулюючих органів Євросоюзу та просувають умови, які будуть вигідними лише для них. Такі корпорації як Google, Amazon, Apple і Facebook, не звертають уваги на малі та середні компанії, й діють лише у власних інтересах.

Саме тому такі компанії сформували власну коаліцію для впливу на ЄС. Менеджери регулярно зустрічались в барах та ресторанах. За словами політичного директора Mozilla Рейгана Макдональда, спочатку ці зустрічі давали «розраду», а учасники коаліції називали її своїм «обіднім ниттям». Згодом менеджери вирішили разом впливати на розвиток компаній у Європі.

Наразі ще немає точних цілей та ідей коаліції Challenger Group. Втім, вже відомо, що учасники угруповання мають за пріоритет перегляд європейського законодавства про інтернет, який залишається без змін вже майже 20 років. Очікується, що співпраця дозволить відстояти інтереси компанії у боротьбі із законодавством.

Читайте також: 📉 Карантин вихідного дня: бари та ресторани можуть не дорахуватися понад 40% виторгу 

«Коаліція за справедливість застосунків»

Нагадаємо, раніше компанія Epic Games подала до суду? Епічна битва: Apple прибрала Fortnite з App Store, Epic Games подають до суду (ОНОВЛЕНО) на Apple за видалення своєї надпопулярної гри Fortnite з App Store. Серед інших претензій — обов’язкова комісія 30%, яку сплачують Apple розробники з кожного платежу у їхніх застосунках. Її розмір вважають необґрунтованим, а також хочуть, щоб Apple дозволила додавати альтернативні способи оплати. З критикою політики Apple також виступали Spotify, власник Tinder (Match Group), поштовий сервіс Hey (Basecamp), Deezer та інші відомі компанії й підприємці.

Противники Apple навіть заснували «Коаліцію за справедливість застосунків».

Компанії запропонували Apple та іншим власникам магазинів застосунків прийняти «кодекс поведінки», щоб розробники не були змушені платити «несправедливі, необґрунтовані та дискримінаційні збори».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...