Реклама

🤓 Дослідження: як вивчають англійську в Україні

Онлайн-школа EnglishDom дослідила статистику того, як п’ять найбільших міст України вивчають англійську мову. Сервіс проаналізував інформацію з жовтня 2019 по жовтень 2020 року щодо більш ніж 50 тис. людей, які займалися по відеозв'язку.
Čytaty latynkoju
🤓 Дослідження: як вивчають англійську в Україні
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤓 Дослідження: як вивчають англійську в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Онлайн-школа EnglishDom дослідила статистику того, як п’ять найбільших міст України вивчають англійську мову. Сервіс проаналізував інформацію з жовтня 2019 по жовтень 2020 року щодо більш ніж 50 тис. людей, які займалися по відеозв'язку.

Англійська мова в Україні

За даними онлайн-школи англійської мови EnglishDom виявилося, що найбільший відсоток студентів, які знають англійську на середньому та високому рівні Intermediate, Upper Intermediate та Advanced, мешкають у Львові — сумарно 25%. На другому місці Харків — 23%, далі йде Київ — 22%, в Дніпрі та Одесі по 21%.

Так само у Львові частіше за інші міста для занять обирають тему «IT». Кияни та одесити найменше — «Переїзд за кордон». А дніпряни найчастіше вчать англійську для роботи, і ледь помітно, але все ж випереджають інших у старанності виконання домашніх завдань.

Серед мешканців міст, які займаються англійською, більшу частку складають початківці Starter — 36%. На кожному наступному рівні знання мови перебуває все менше людей:

Читайте також: 📱 Особистий досвід: чи можна вивчити англійську мову лише за допомогою мобільних застосунків
  • На елементарному Elementary — вже 25%;
  • нижче середнього Pre-intermediate — 17%;
  • середньому Intermediate — 15%;
  • вище середнього Upper-Intermediate — 5%;
  • на просунутому рівні Advanced — лише 2% містян.

Тему «Англійська мова для роботи» найчастіше вивчають у Дніпрі — 44%, Києві — 41% та Харкові — 39%. Найменше в Одесі — 35% та Львові 32%.

Як зазначив співзасновник та CEО онлайн-школи EnglishDom Максим Сундалов, онлайн-технології дозволяють обробляти великі масиви освітніх даних, знаходити закономірності й визначати, що надихає студентів у вивченні англійської.

Цікаво, що перші сходинки за рівнем мови посіли міста з різних боків України — Львів та Харків. Але це у перерахунку на кожні 100 осіб. Звісно, за кількістю від усіх українських студентів Київ переважає та має частку, що наближається до третини — 27%. Це майже дорівнює сумарним 30% чотирьох інших міст: Дніпра — 10%, Харкова — 8%, Одеси — 6%, Львова — 6%.

Максим Сундалов, Співзасновник та CEО онлайн-школи EnglishDom

Відсоток виконання домашнього завдання, який автоматично рахує онлайн-сервіс, майже збігається у всіх містах та складає від 83% до 84%. Трохи попереду опинився Дніпро, а замикає п’ятірку Київ.

Скористатися послугами онлайн-школи EnglishDom можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...