Реклама

🎮 Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll

Гра вийде 19 червня, а на Ghost of Tsushima можна чекати вже 17 липня.
Čytaty latynkoju
🎮 Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎮 Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Гра вийде 19 червня, а на Ghost of Tsushima можна чекати вже 17 липня.

The Last of Us Part ll

The Last of Us Part II очікували 29 травня, але 2 квітня Sony та Naughty Dog оголосили про перенесення релізу на невизначений термін.

Нові дати виходу обох ігор анонсував голова Sony Ґерман Хульст.

Я хочу особисто привітати та подякувати обом командам Naughty Dog та Sucker Punch Productions за їхні досягнення, оскільки ми знаємо, що за цих обставин досягти фінішу непросто. Обидві команди наполегливо працювали над тим, щоб показати щось нове світові, і ми не можемо чекати, щоб побачити, що ви думаєте про їх роботу, коли вони вийдуть за декілька місяців.

Ґерман Хульст, Голова Sony

Sony перенесла реліз The Last of Us та Ghost of Tsushima після того, як 26 квітня в мережу потрапили відео зі сценами гри, що можуть заспойлерити весь сюжет. Відео з кат-сценами розмістили на YouTube, але наразі канал вже видалено.

Про що буде гра

Через п’ять років після небезпечної подорожі через пандемію США Еллі та Джоел оселились в Джексоні, штат Вайомінґ. Вони жили серед процвітаючої громади тих, хто вижив. І попри постійну загрозу «заражених-зомбі», вони відчули спокій та стабільність.

Проте з’являється новий супротивник — таємна організація, котра стане головним ворогом у грі. Еллі доведеться мандрувати по всій Америці, щоб дізнатись тайну банди та врешті знищити її.

Читайте також: 🧟 Творець серіалу «Чорнобиль» Крейг Мейзін зробить новий серіал — по The Last of Us

Також раніше плітки повідомляли, що в грі буде можливий онлайн-режим та навіть симулятор гри на гітарі.

Ми вже писали? Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома, як американець сам зібрав повноцінну консоль вдома — коли ну дуже хочеш Nintendo Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...