Реклама

👾 Facebook випустив застосунок для стримінгу — як Twitch, але для мобільних ігор

Застосунок планували випустити влітку, але через популярність ігор під час карантину реліз перенесли на квітень.
Čytaty latynkoju
👾 Facebook випустив застосунок для стримінгу — як Twitch, але для мобільних ігор
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👾 Facebook випустив застосунок для стримінгу — як Twitch, але для мобільних ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Застосунок планували випустити влітку, але через популярність ігор під час карантину реліз перенесли на квітень.

Новий застосунок Facebook

Компанія випустила спеціальний застосунок для трансляції ігор — Facebook Gaming. Наразі програма вже доступна для завантаження в Google Play, у App Store застосунок з’явиться найближчим часом.

Facebook Gaming в Google Play

Компанія проводила тестування застосунку протягом 18 місяців. Спочатку бета-версія була доступна лише у Латинській Америці та Південно-Східної Азії.

Читайте також: 👾 У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії

У компанії планували запустити Facebook Gaming на початку червня, але через зростаючий попит на відеоігри проєкт запустили достроково.

Інвестувати в ігри пріоритетно для нас, адже ігри стали формою розваг, яка дійсно об'єднує людей. Це не просто форма пасивного споживання, а інтерактивна форма, яка об'єднує людей.

Фіджі Сумо, Голова Facebook Gaming

Застосунок дає можливість транслювати та переглядати ігри в режимі реального часу. Facebook Gaming орієнтовано на мобільні ігри. Посилання на трансляцію можна опублікувати на особистій сторінці в Facebook.

Аби розпочати стрим, достатньо лише натиснути кнопку Go Live.

Багато людей слухають музику і говорять: «Я можу уявити себе музикантом». Люди дивляться стрим ігр та кажуть: «Я хочу бути стримером». За допомогою Go Live буде потрібно буквально кілька натискань, і ви в прямому ефірі.

Вівек Шарма, Віце-президент Facebook Gaming

Наразі у застосунку немає реклами. Facebook планує монетизувати систему донатів для стримерів — глядачі можуть надсилати фінансову підтримку гравцям, а компанія отримає процент від коміссії.

Також ми раніше писали? Facebook знайшов незвичайний спосіб боротьби зі спамом та ботами, як Facebook знайшов незвичайний спосіб боротьби зі спамом та ботами.

Імітація ботів

Нещодавно компанія оприлюднила дослідження, в котрому описали копію роботи соцмережі, де головна відмінність полягає в тому, що замість звичайних користувачів — боти.

Наприклад, боти, що відповідають діям шахраїв або спамерів, можуть зв’язатись з іншими користувачами — ботами, що можуть стати потенційною жертвою афери. Це дозволяє зрозуміти поведінку реальних зловмисників та їх алгоритм дій.

Наразі боти знаходяться в окремій версії сайту, але в планах запустити невелику фокус-групу для реального аналізу в соцмережі.

Самі дослідники зазначають, що боти повинні бути належним чином ізольовані від реальних користувачів, щоб переконатися, що моделювання, хоча і виконується на реальному коді платформи, не призводить до несподіваних взаємодій між ботами та реальними користувачами

Раніше ми вже писали??‍? Facebook запускає в Україні програму протидії фейкам, як Facebook запустив в Україні програму протидії фейкам.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...