Реклама

😲 Facebook знайшов незвичайний спосіб боротьби зі спамом та ботами

Для цього створять «зменшенну копію» Facebook.
Čytaty latynkoju
😲 Facebook знайшов незвичайний спосіб боротьби зі спамом та ботами
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😲 Facebook знайшов незвичайний спосіб боротьби зі спамом та ботами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для цього створять «зменшенну копію» Facebook.

Імітація ботів у Facebook

Нещодавно компанія оприлюднила дослідження, в котрому описали копію роботи соцмережі, де головна відмінність полягає в тому, що замість звичайних користувачів — боти.

Всього в копії соцмережі буде два види ботів — боти-користувачі та боти-шахраї. Кожен вид буде моделювати відповідні дії до свого типу в копії соцмережі.

Наприклад, боти, що відповідають діям шахраїв або спамерів, можуть зв’язатись з іншими користувачами — ботами, що можуть стати потенційною жертвою афери. Це дозволяє зрозуміти поведінку реальних зловмисників та їх алгоритм дій.

Також є боти націленні на вторгнення в особисте життя користувачів, котрі намагаються потрапити на вашу сторінку або поцупити певну інформацію. Вивчаючи їх поведінку, аналітики можуть виявити уразливості в мережі та запобігти реальну крадіжку даних.

Наразі боти знаходяться в окремій версії сайту, але в планах запустити невелику фокус-групу для реального аналізу в соцмережі.

Самі дослідники зазначають, що боти повинні бути належним чином ізольовані від реальних користувачів, щоб переконатися, що моделювання, хоча і виконується на реальному коді платформи, не призводить до несподіваних взаємодій між ботами та реальними користувачами

Раніше ми вже писали??‍? Facebook запускає в Україні програму протидії фейкам, як Facebook запустив в Україні програму протидії фейкам.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...