Реклама

🇺🇦 Купуй українське: меблі WOODWERK у голландському стилі

Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це меблі WOODWERK.
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Купуй українське: меблі WOODWERK у голландському стилі
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🇺🇦 Купуй українське: меблі WOODWERK у голландському стилі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щодня у рубриці «Купуй українське» ми розповідаємо про один український бренд, продукцію якого варто купити, аби підтримати український бізнес під час карантину. Сьогодні — це меблі WOODWERK.

WOODWERK — це стильні дерев’яні меблі від українського бренду, виготовлені у сучасному голландському стилі.

?️ Що саме можна придбати

Компанія виробляє різноманітні меблі для затишної домівки: від письмових столів та приліжкових комодів до різноманітних дерев’яних аксесуарів. Всі меблі виробляються виключно в Україні з використанням натурального дерева та металу.

Вважаємо, що людина має якомога ближче та найдовше бути біля природи. Рішення в умовах міських джунглів — це оздоблення інтер‘єрів природними матеріалами. Тому для наших меблів ми обрали дерево та загальну стилістику простих та зрозумілих форм, котрі не перевантажують інтер‘єр, залишаючи його актуальним тривалий час

WOODWERK

Купуй українське!

Карантин — непростий час, але ми хочемо, щоби для якомога більшої кількості сучасних українців він став не лише часом викликів, але й часом можливостей.

Тому ми запустили нову рубрику «Купуй українське!», у якій розповідаємо про українські малі підприємства, які продовжують працювати або запустились просто зараз, та роблять класні продукти.

Якщо ви хочете, щоб ми написали про ваше підприємство чи продукт, заповніть, будь ласка, форму.

? Історія створення

Засновник бренду Артем Пономаренко школярем у 1996 році потрапив до Нідерландів. Тоді він звернув увагу на смак, з яким обставлені їхні домівки, та вирішив, що така культура створення інтер‘єрів (без вензелей та рюш) має з‘явитися і в Україні.

Меблі у голландській стилістиці WOODWERK представив у 2013 році на виставці DLT у Києві.

❓ Карантин та бізнес

На час карантину команда перевела менеджерів на дистанційну роботу, а для працівників виробництва організувала трансфер.

thumbs-up

? Як підтримати

Подивитись та оформити замовлення можна онлайн на сайті.

Раніше ми вже написали про «Майстерню мрії?? Купуй українське: чай від центру «Майстерня мрії»», яка виготовляє трав’яні чаї, видавництво CANactions?? Купуй українське: книги від CANactions та майстерню з виробництва шкіряних та глиняних товарів — Muha Handmade?? Купуй українське: вироби зі шкіри та глини від Muha Handmade.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...