Реклама

📙 «Усім потрібне житло» — видавництво CANactions видає нову книгу українською. Як підтримати

Підримати проєкт можна на спільнокошт-платформі Biggggidea.
Čytaty latynkoju
📙 «Усім потрібне житло» — видавництво CANactions видає нову книгу українською. Як підтримати
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📙 «Усім потрібне житло» — видавництво CANactions видає нову книгу українською. Як підтримати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Підримати проєкт можна на спільнокошт-платформі Biggggidea.

Що відомо про книгу?

Книга «Усім потрібне житло. Справедливе, соціальне, доступне» від німецьких архітекторів Урсули Клєефіш-Йобст, Петера Кеддерманна та Карена Юнґа стане четвертою книгою видавництва CANactions. Вона пропонує всебічний огляд теми доступного житла: від значущих моделей 1920-х років до сучасних концепцій сьогодення. Експертні нариси висвітлюють проблему житла з різних точок зору, вирішення якої є визначальним для соціальної згуртованості нашого суспільства.

У відео використані матеріали виставки “Усім потрібне житло. Справедливе, соціальне, доступне” M: AI (Музею архітектури та інженерії Північної Рейн-Вестфалії) у Кельні, Німеччина. 

Кому буде цікава книга?

Книга буде корисною архітекторам, урбаністам, фахівцям у галузі міського планування, девелоперам, консультантам, теоретикам, історикам і всім, хто якось пов’язаний або цікавиться темою житла та архітектури. 

Де і коли відбудеться презентація?

Презентація книги відбудеться на 13-му Міжнародному Архітектурному Фестивалі CANactions 15-16 травня 2020 року в Києві. На презентацію приїде авторка книги Урсула Клєефіш-Йобст. 

Як можна підтримати проєкт?

Видання пропонує підтримати проєкт на спільнокошт-платформі Biggggideia, та  обрати один з подарунків від CANactions School. Це може бути книга «Усім потрібне житло», квитки та Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions 2020, а також інші книги видавництва.

 

Про видавництво CANactions

Видавництво CANactions створене світньою платформою CANactions School наприкінці 2018 року. Воно спеціалізується на створенні та поширенні якісної професійної літератури у сфері архітектури та міського розвитку.

Які книги видавництва вже відомі?

Українському читачеві вже доступні такі українські та світові бестселери, як «Міста для людей» Йена Ґела, «Чотири стіни та дах: складна природа простої професії» Рейніра де Граафа та «Правила пішохідного міста. 101 крок зі створення кращих місць» відомого американського урбаніста Джеффа Спека.

Читайте також про те, що в Україні створили екощоденник? В Україні створили цифровий екощоденник — як кожного дня ставати більш еко-френдлі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...