Реклама

Одразу 2 українських гри вийшли до фіналу конкурсу від Google

2 українських інді-розробки пройшли до фінальної частини конкурсу Indie Games Contest, котрий проводить компанія Google серед мобільних розробників та інді-студій
Čytaty latynkoju
Одразу 2 українських гри вийшли до фіналу конкурсу від Google
  1. Головна
  2. Новини
  3. Одразу 2 українських гри вийшли до фіналу конкурсу від Google
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
2 українських інді-розробки пройшли до фінальної частини конкурсу Indie Games Contest, котрий проводить компанія Google серед мобільних розробників та інді-студій

Конкурс має назву Indie Games Contest і відбувається між представниками країн Європи. Серед основних призів — можливість для мобільних розробників просувати свої застосунки у магазині Google Play. Також передбачено надання квитків та оплату поїздки на конференцію 2018 Google I/O. На часі дізнатися більше про українські розробки, котрі пройшли до фінальної частини конкурсу.

Які проекти вийшли до фіналу

Загальна кількість учасників фіналу — 20. Українських розробок серед них дві. Перша — це гра The Big Journey. Її створено у студії Armor Games Studios. Компанія спеціалізується на різних ігрових жанрах. А друга — Undervault. Її створив розробник із Києва Андрій Бичковський. Трейлери та ігровий процес обох ігор ви можете побачити нижче.

Раніше ми публікували добірку10 українських стартапів, що стали всесвітньо знаними в 2017-му українських стартапів, котрі здобули світове визнання у 2017 році. Серед них зокрема — стартап українських розробників Grammarly5 українських стартапів, відомих в усьому світі. Він використовує машинне навчання та штучний інтелект для покращення граматики, стилістики та письма іноземними мовами в залежності від контексту. Сервіс для перевірки не просто отримав визнання користувачів — команда залучила інвестиціїAI-стартап з України, що працює над грамотністю, отримав $110 млн інвестицій у розмірі $110 млн. Програма використовує штучний інтелект для перевірки правопису та граматики англійської мови. Крім того, вона редагує не тільки помилки, а й структуру речень і стиль письма. Більше 600 провідних університетів та корпорацій використовують Grammarly. Усього в програми майже 7 млн активних користувачів в усьому світі.

Share
Написати коментар
loading...