Реклама

Український виробник жіночого одягу вийшов на ринок Канади

RITO розпочала свою експортну історію з виходу на ринок Литви декілька років тому. Інтерес до Канади з’явився після декількох успішних показів в Канаді, ініційованих клієнтами RITO серед представників української діаспори
Čytaty latynkoju
Unsplash
Український виробник жіночого одягу вийшов на ринок Канади
  1. Головна
  2. Новини
  3. Український виробник жіночого одягу вийшов на ринок Канади
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
RITO розпочала свою експортну історію з виходу на ринок Литви декілька років тому. Інтерес до Канади з’явився після декількох успішних показів в Канаді, ініційованих клієнтами RITO серед представників української діаспори

RITO – український виробник трикотажного одягу для жінок. Компанія була заснована 25 років тому і наразі працевлаштовує 90 робітників та виробляє 25 тис одиниць одягу щорічно. Віднедавна вона матиме доступ до канадського ринку.

Що варто знати про українського виробника

Випуск одягу відбувається в межах трьох ліній – RITO woman knitwear, RITO home, RITO kids.

RITO розпочала свою експортну історію з виходу на ринок Литви декілька років тому. Інтерес до Канади з’явився після декількох успішних показів в Канаді, ініційованих клієнтами RITO серед представників української діаспори. Згодом відбулися тестові поставки для перевірки гіпотез та розуміння специфіки локального ринку.

Серйозного партнера, з яким наразі завершується процес перемовин щодо перших значних поставок в Канаду, RITO знайшли після Канадсько-українського бізнес-форуму в червні 2016 року, ініційованого за підтримки Мінекономрозвитку, Офісу з просування експорту та Канадсько-українського проекту з підтримки торгівлі та інвестицій.

Що варто знати про розширення співпраці з Канадою для українських виробників

Раніше ми розповідали вам про те, що зона вільної торгівлі з Канадою набула чинностіЗона вільної торгівлі між Україною та Канадою набула чинності з 1 серпня 2017-го. Мито скасують для товарів, які повністю походять з України, а також товарів, вироблених з використанням сировини і матеріалів походженням з третіх країн. У середньостроковій перспективі недонадходження до бюджету можуть бути компенсовані за рахунок податку на додану вартість. Також передбачено збільшення припливу прямих іноземних інвестицій на близько $36 млн протягом 3 років. Як зазначив очільник Мінекономрозвитку Степан Кубів, Канада імпортує на більш ніж $400 млрд щорічно. Скасування імпортних мит дозволить українським виробникам харчової, легкої, хімічної, нафтохімічної і машинобудівної промисловості отримати максимальні переваги на канадських ринках. Відтак Канада купуватиме більше української продукції в рамках такої співпраці.

Також Канада надасть інвестиціїКанада виділила $13 млн на підтримку угоди про зону вільної торгівлі для підтримки зони вільної торгівлі. Ця країна не лише усуває оподаткування для більшості українських товарів, але й вкладає $13 млн у програму розвитку та підтримки угоди про вільну торгівлю. Директор департаменту розвитку посольства Канади в Україні Керім Моркос також повідомив, що основна увага буде зосереджуватися на різних секторах — IT, агропромисловому та індустрії моди.

Share
Написати коментар
loading...