Реклама

Великий інтернет-рітейлер почав приймати до оплати Bitcoin Cash

Великий американський інтернет-магазин починає приймати до оплати Bitcoin cash. Крім Bitcoin Cash клієнти зможуть розплачуватися онлайн й іншими криповалютами
Čytaty latynkoju
Великий інтернет-рітейлер почав приймати до оплати Bitcoin Cash
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Великий інтернет-рітейлер почав приймати до оплати Bitcoin Cash
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Великий американський інтернет-магазин починає приймати до оплати Bitcoin cash. Крім Bitcoin Cash клієнти зможуть розплачуватися онлайн й іншими криповалютами

Онлайн-рітейлер Overstock починає приймати платежі одразу в декількох криптовалютах. Серед них Bitcoin Cash, Ethereum і Litecoin. Цими віртуальними грошима можна буде заплатити за будь-який з 4 млн товарів на сайті магазина.

Як працюватиме прийом Bitcoin Cash

Щоб запустити цю послугу, інтернет-рітейлер уклав угоду з цифровою біржею ShapeShift. Для користувачів процес оплати не буде відрізнятися від розрахунків за допомогою будь-якого іншого електронного гаманця. Для Overstock в процес прийому таких платежів додасться ще одна операція — обмін альткоінов на Bitcoin через платформу ShapeShift.

Нещодавно MasterCard подала в Відомство з патентів і товарних знаків США заявку на сервіс, що дозволяє здійснювати повернення криптовалютних платежів. Більше про це дізнавайтесь у нашому попередньому матеріаліMasterCard працюватиме з криптовалютними платежами.

Попит на криптовалюти невпинно зростає. Нещодавно вартість 1BTC впевнено трималасяBitcoin встановив абсолютний рекорд курсу за всю історію існування на рівні $3200+. Загальна ринкова капіталізація для цієї криптовалюти склала понад $50 млрд — таким чином, ця електронна валюта стала найдорожчою в історії. Коливання ринку мають вирівнятися, але ймовірно, що цей курс традиційного біткоїну збережется, в той час як курс Bitcoin CashЩо таке Bitcoin Cash і що варто знати про форк біткоїнів просів порівняно із початковим значенням. Біткоїн є криптовалютою, заснованій на технології blockchainЩо таке blockchain і для чого він потрібен та математичній моделі. Блок транзакцій — спеціальна структура для запису групи транзакцій. Транзакція при цьому здійснюється лише тоді, коли вважається підтвердженою. Це зручно і надійно, якщо йдеться про здійснення платежів чи передачу конфіденційних даних. Аби транзакція вважалася достовірною («підтвердженою»), її формат і підписи мають бути перевірені.

Share
Написати коментар
loading...