Реклама

🥳 Українська студія 4A Games залишається в Embracer і не відходить російський Saber

Čytaty latynkoju
🥳 Українська студія 4A Games залишається в Embracer і не відходить російський Saber
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥳 Українська студія 4A Games залишається в Embracer і не відходить російський Saber
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше стало відомо, що Embracer продала російську Saber, проте Saber планувала забрати українську 4A Games разом з собою. Зараз стало відомо, що 4A Games все ж залишається з Embracer.

Інформацією поділився журналіст та інсайдер Джейсон Шраєр з посиланням на особисту розмову з керівником Saber Меттом Карчем.

Гендиректор Saber Метт Карч сказав мені сьогодні вранці, що «ми завжди мали намір співпрацювати з 4A», але «ми вирішили, що для всіх сторін буде краще», якщо студія залишиться в складі Embracer.

Джейсон Шраєр

Нагадаємо, що раніше, після новини про те, що Embracer продала російську Saber, також була інформація, що Saber забрала разом із собою 4A Games. Водночас франшиза Metro залишалася за Embracer. Згодом новий голова Saber розповідав чим займається українська студія під їхнім «крилом».

Тепер, схоже, 4A Games все ж залишається у Embracer.

Щодо самої Saber Interactive, то нагадаємо, що ця компанія є розробником та видавцем відеоігор та її було засновано у 2001 році у Санкт-Петербурзі, Росія.

Попри те, що Saber офіційно може вважатись американською компанією, однак перша та головна студія компанії до останнього часу розташовувалась у Санкт-Петербурзі і загалом вона згадувалась як саме російська студія.

Відзначимо, що лише в січні 2023 року Embracer повідомила, що перевела своїх співробітників Saber з Росії та Білорусі до Єревану у Вірменії, щоб уникнути санкцій за співпрацю на російському ринку.

Наразі ж Embracer з продажем Saber згорнула свою діяльність у Росії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...