Реклама

📈 У Nintendo зросла кількість співробітників попри масові скорочення у всій індустрії

Čytaty latynkoju
📈 У Nintendo зросла кількість співробітників попри масові скорочення у всій індустрії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 У Nintendo зросла кількість співробітників попри масові скорочення у всій індустрії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останній рік для ігрової індустрії видався доволі складним, адже велика кількість компаній та студій зіткнулися з масовими скороченнями, які мають доволі великі масштаби у порівнянні з попередніми роками.

Наприклад одна лише Microsoft скоротила близько 1900 співробітників, чи Sony звільнила близько 900 осіб.

Проте серед «великої трійки», видається, лише Nintendo вдається вкотре продемонструвати, що вона дійсно відрізняється від своїх конкурентів. Згідно зі звітом компанії після загальних зборів акціонерів кількість її працівників наразі складає 7,724 людини.

Nintendo відзначає, що за попередній фінансовий рік кількість працівників зросла на 407 осіб. Це звісно доволі цікава інформація, яка демонструє, що у компанії на фоні успіху Nintendo Switch справи йдуть дійсно дуже добре і вона готова не лише зберігати свої кадри, а й розширювати свій штат.

Хоча цей приріст можна також віднести й до нещодавнього придбання студії Shiver Entertainment, яка займається портуванням ігор для Nintendo Switch і, ймовірно, його наступника. Однак все одно це з огляду на стан справ у індустрії доволі цікава ситуація.

Водночас додамо, що раніше з’являлися чутки, що Nintendo може скоротити близько 100 тестувальників у своєму американському підрозділі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...