Реклама

🥴 Microsoft звільняє 1900 співробітників, які займалися розробкою ігор

Čytaty latynkoju
🥴 Microsoft звільняє 1900 співробітників, які займалися розробкою ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Microsoft звільняє 1900 співробітників, які займалися розробкою ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Корпорація Microsoft скорочує 1900 співробітників, які були причетні до створення відеоігор.

Як зазначає видання IGN з посиланням на власні джерела, таку інформацію повідомив керівник Xbox Філ Спенсер у листі до співробітників.

Так, Філ Спенсер зазначив, що Microsoft надасть «повну підтримку тим, хто постраждає під час скорочення, включаючи вихідну допомогу». Також з листа стало відомо, що загалом над іграми в корпорації працює приблизно 22 тис. людей.

Пройшло трохи понад три місяці, як команди Activision, Blizzard і King приєдналися до Microsoft. Разом ми визначили пріоритети та можливості для зростання. У рамках цього процесу ми прийняли болісне рішення скоротити чисельність нашої «ігрової робочої сили» приблизно на 1900 співробітників із 22 000 людей у нашій команді.

Філ Спенсер

Спенсер додав, що корпорація продовжуватиме інвестувати у сфери, які сприятимуть розвитку бізнесу та підтримуватиме «стратегію надання ігор більшій кількості гравців у всьому світі».

Наразі Microsoft та Xbox офіційно не прокоментували скорочення.

Варто зазначити, що скорочення — актуальний тренд серед ігрових корпорацій. Увесь 2023 рік компанія Embracer скорочувала працівників серед чисельних розробників. Останні звільнення відбулися у 2024 році — Embracer звільнила 50% працівників студії Black Forest Games, яка створила ремейк Destroy All Humans! та робить гру про Черепашок-ніндзя Last Ronin.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...