Реклама

👀 State of Play від PlayStation — де дивитися та що очікувати від презентації

Čytaty latynkoju
👀 State of Play від PlayStation — де дивитися та що очікувати від презентації
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 State of Play від PlayStation — де дивитися та що очікувати від презентації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після доволі активної першої половини 2024 року у PlayStation з релізами The Last of Us Part II Remastered, Rise of the Ronin, Helldivers 2 та портами на ПК Horizon Frobidden West і Ghost of Tsushima у багатьох виникає логічне питання: «А що далі?».

Саме на це PlayStation все-таки вирішила відповісти на своїй черговій презентації State of Play.

Коли та де дивитися State of Play

У PlayStation все-таки вирішили встигнути провести свою презентацію до завершення травня. Захід відбудеться 31 травня о 1:00 (у ніч з четверга на п’ятницю).

Як відзначає компанія. на нас очікує 30 хвилин ігрових анонсів та оновлень. Слідкувати за State of Play на офіційних сторінках PlayStation у Twitch, TikTok, хоча найзручніше це робити на YouTube.

Що очікувати від State of Play

У своєму анонсі PlayStation обіцяє продемонструвати нам «оновлення ігор для PS5 та PS VR2, а також огляд ігор PlayStation Studios, що вийдуть пізніше цього року».

Загалом варто очікувати на 14 ігор, серед яких з великою ймовірністю буде ремейк Until Dawn, а також новий науково-фантастична багатокористувацька гра Concord.

Окремо можна згадати, що нещодавно з’явилися чутки про колаборацію Lego з франшизою Horizon і це загалом може бути нова гра, яку нам теж можуть продемонструвати.

Одним з головних анонсів може стати порт God of War: Ragnarok на ПК та нова гра по Astrobot.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...