Реклама

🌚 PlayStation змінює рішення і Helldivers 2 на ПК тепер не потребує акаунту в PSN

Čytaty latynkoju
🌚 PlayStation змінює рішення і Helldivers 2 на ПК тепер не потребує акаунту в PSN
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 PlayStation змінює рішення і Helldivers 2 на ПК тепер не потребує акаунту в PSN
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що гравцям Helldivers 2 вдалося здолати своїх чергових «ворогів», які цього разу з’явилися дійсно з неочікуваного боку. Спільноті ґеймерів вдалося переконати PlayStation змінити своє рішення, щодо обов’язкової реєстрації в PSN для гравців на ПК.

Минулого тижня PlayStation викликала хвилю обурення гравців у Helldivers 2 на ПК після свого рішення про те, що з оновленням 6 травня ґеймерам доведеться для гри через Steam створити обліковий запис у PlayStation Network.

Це призвело до того, що гравці обвалили рейтинг гри на платформі Valve. За останні 30 днів гра тепер має «переважно негативні» рецензії (понад 250 тис.).

Додамо, що прив’язка гри до PSN на ПК також призвела до того, що гру прибрали зі Steam у тих регіонах, де сервіси PlayStation недоступні. Звісно, що після такого здавалося б «вистрілу в ногу» після шаленого успіху гри у PlayStation «отямилися» та дослухалися до гравців та самих розробників.

У своїй новій заяві PlayStation відзначила:

Шанувальники Helldivers — ми почули ваші відгуки про оновлення прив'язки акаунтів Helldivers 2. Оновлення від 6 травня, яке вимагало б прив'язки акаунтів Steam та PlayStation Network для нових гравців, а також для існуючих гравців, починаючи з 30 травня, не відбудеться.

Ми все ще вивчаємо, що краще для гравців на ПК, і ваші відгуки були безцінними. Ще раз дякуємо за вашу постійну підтримку Helldivers 2, і ми будемо тримати вас в курсі наших майбутніх планів.

Своєю чергою голова Arrowhead, яка розробила Helldivers 2, відзначив, що «вражений» співпрацею спільноти гравців та дякує PlayStation за рішення залишити прив’язку до PSN необов’язковою опцією.

Нагадаємо, що більше про Helldivers 2 ви можете дізнатися у огляді нашого автора за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...