Реклама

🙅‍♂️ Blizzard відмовилася від проведення BlizzCon 2024

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Blizzard відмовилася від проведення BlizzCon 2024
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ Blizzard відмовилася від проведення BlizzCon 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Blizzard вирішили у дечому піти по стопах E3 та повідомили, що у компанії вирішили не проводити BlizzCon цього року.

Захід, який з 2019 року загалом має не надто хороші часи за повідомленням компанії цього року не відбудеться:

Після ретельних роздумів протягом останнього року ми в Blizzard прийняли рішення не проводити BlizzCon у 2024 році. Це рішення було прийнято нелегко, оскільки BlizzCon залишається дуже особливою подією для всіх нас, і ми знаємо, що багато хто з вас з нетерпінням чекає на нього.

Водночас у Blizzard додають, що в майбутньому планують повернутися до проведення BlizzCon, але цього року анонси щодо своїх проєктів у компанії збираються робити на різноманітних заходах. Відзначається, що своїми планами щодо майбутніх проєктів з нами поділяться уже протягом «наступних кількох місяців».

Щоб відсвяткувати ці майбутні релізи та об'єднати наші спільноти новими та особливими способами, ми незабаром поділимося деякими захоплюючими планами щодо інших галузевих виставок та конвенцій, таких як Gamescom. Ми не можемо дочекатися, щоб розповісти вам більше про ці плани найближчим часом.

Також у компанії сподіваються, що різні заходи, які вона відвідає «передадуть суть» Blizzard.

Загалом окрім згаданої Gamescom цілком можна очікувати, що Blizzard з’явиться на літній Xbox Games Showcase, після того, як її придбала Microsoft.

Відзначимо, що останні роки для BlizzCon були загалом не надто втішними. Спочатку він був зірваний пандемією ковіду, як і будь-який інший очний захід. Потім BlizzCon 2022 був скасований після судового позову щодо угоди Microsoft з Activision Blizzard, щоб, як заявила компанія в той час, надати пріоритет «підтримці наших команд і прогресу в розробці наших ігор».

І лише минулого року відбувся BlizzCon 2023, де нам показали перше доповнення до Diablo IV, а також три доповнення для World of Warcraft та багато іншого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...