Реклама

👀 Офіційно: Анонсовано Kingdom Come: Deliverance 2 — дивіться трейлер та дізнавайтеся деталі гри

Čytaty latynkoju
👀 Офіційно: Анонсовано Kingdom Come: Deliverance 2 — дивіться трейлер та дізнавайтеся деталі гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Офіційно: Анонсовано Kingdom Come: Deliverance 2 — дивіться трейлер та дізнавайтеся деталі гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як у IGN зіпсували для Warhorse відчуття, хоча й очікуваної, але все ж несподіванки, студія офіційно анонсувала сиквел Kingdom Come: Deliverance, який вийде уже цього року.

Наразі невідома конкретна дата релізу гри, однак її варто очікувати у 2024 році на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Нижче можете переглянути трейлер-анонс Kingdom Come: Deliverance 2.

Також розробники поділилися відео, у якому детальніше розповіли про свою гру та продемонстрували геймплей.

Щодо самої гри, то вона стане прямим продовженням першої частини і її події знову розгорнуться у Богемії XV століття, а головним героєм знову буде Генрі. Розробники обіцяють, що гра буде більшою та масштабнішою за попередницю. Нас очікує понад п’ять годин кінематографічних сцен у кампанії.

Щодо однієї з найбільш обговорюваних тем гри, то бойова система загалом залишиться такою ж, як і у першій частині, однак цього разу з’являться нові види зброї, до прикладу арбалети та рання вогнепальна зброя.

Kingdom Come: Deliverance 2 отримає систему репутації від якої залежатиме поведінка та взаємодія NPC з вами в залежності від ваших вчинків. Також у якості мінігри з’явиться ковальство.

Щодо ігрової мапи, то розробники відзначають, що світ буде вдвічі більшим у порівнянні з першою грою та відзначають, що:

«Те, що ми робимо зараз — це те, чим (Kingdom Come: Deliverance) мала бути на початку, але ми не змогли цього зробити, бо не мали достатньо ресурсів і досвіду.

Загалом, що з цього вийде ми уже побачимо цього року. Звісно, що багато хто також буде сподіватися, що обіцяне покращення бойової системи зробить гру привітнішою для більшої кількості гравців, адже це була річ, яка багатьох відвертала від проходження першої гри.

Також українські гравці можуть сподіватися й на офіційну українську локалізацію, яку має перша гра. Хоча додамо, що тоді її додали лише згодом, а не одразу на релізі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...