Реклама

👀 Kingdom Come: Deliverance 2 вийде уже у 2024 році

Čytaty latynkoju
👀 Kingdom Come: Deliverance 2 вийде уже у 2024 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Kingdom Come: Deliverance 2 вийде уже у 2024 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Warhorse до останнього намагалася тримати інтригу щодо свого майбутнього анонсу нової гри, який має відбутися сьогодні, 18 квітня, о 21:00.

Однак весь доволі очікуваний «сюрприз», видається, ненароком зіпсували у IGN. Видання випадково опублікувало анонс гри та дату її виходу у відео-прев’ю на своєму сайті. У доволі короткому ролику загалом можна дізнатися усю головну інформацію.

По перше Warhorse дійсно готує анонс сиквелу Kingdom Come: Deliverance. По друге він має вийти уже цього року на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Загалом це усе, що стало відомо з витоку завдяки IGN.

Нагадаємо, що Kingdom Come: Deliverance вийшла у 2018 році для ПК, Playstation 4 та Xbox One і нещодавно навіть отримала порт на Nintendo Switch.

Це однокористувацька рольова гра від першої особи у відкритому світі. Особливістю гри є те, що розробники хотіли максимально точно відтворити середньовічну Чехію, щоби гра була найдостовірнішим історичним втіленням епохи. Додамо, що події гри розгортаються у Богемському королівстві на початку XIV ст. у складі Священної Римської імперії.

Відзначимо, що у 2020 році гра також отримала офіційну українську локалізацію від спілки «Шлякбитраф».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...