Реклама

👀 Hasbro уже шукає студію, яка візьметься за Baldur's Gate 4

Čytaty latynkoju
👀 Hasbro уже шукає студію, яка візьметься за Baldur's Gate 4
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Hasbro уже шукає студію, яка візьметься за Baldur's Gate 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й у Larian повідомили, що не будуть повертатися до франшизи Baldur’s Gate це зовсім не означає, що фанатам серії не варто очікувати на продовження.

У компанії Hasbro, яка володіє Wizards of the Coast та відповідно й Dungeons & Dragons, сподіваються що шанувальникам гри не доведеться чекати довго на продовження, як це було з Baldur’s Gate 3.

Юджин Еванс, старший віцепрезидент з цифрової стратегії та ліцензування Wizards of the Coast, у своїй розмові з PC Gamer відзначив, що Hasbro уже шукає розробників для четвертої частини гри:

Зараз ми розмовляємо з багатьма партнерами, і до нас звертаються багато партнерів, які приймають виклик: «Як виглядає майбутнє франшизи Baldur's Gate?».

Тож ми, звичайно, сподіваємося, що не пройде ще 25 років, як це було від Baldur's Gate 2 до 3, перш ніж ми дамо відповідь на це питання. Але ми збираємося не поспішати і знайти правильного партнера, правильний підхід і правильний продукт, який міг би представляти майбутнє Baldur's Gate.

Хоча й Еванс обіцяє, що фанатам не доведеться довго очікувати на нову гру, він також зазначає, що Hasbro все-таки не хоче поспішати зі своїм вибором:

Ми ставимося до цього дуже, дуже серйозно, як і до всіх наших рішень щодо нашого портфоліо. Ми не поспішаємо з рішеннями щодо того, з ким співпрацювати над продуктами або які продукти нам варто розглянути.

Цілком логічно що у Hasbro після шаленого успіху Baldur’s Gate 3 не хочуть полишати цю франшизу і розвивати її надалі. Хоча звісно, що компанія має дійсно велику проблему, адже їй потрібно знайти гідну заміну Larian, яка зуміла тріумфувати з Baldur’s Gate 3.

Нагадаємо, що третя частина «Брами Балдура» стала першою грою в історії, якій вдалося отримати п’ять головних нагород «Гра року».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...