Реклама

👀 У Star Wars Outlaws розробники обіцяють космос «наповнений активностями»

Čytaty latynkoju
👀 У Star Wars Outlaws розробники обіцяють космос «наповнений активностями»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 У Star Wars Outlaws розробники обіцяють космос «наповнений активностями»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як Ubisoft нарешті анонсувала дату релізу Star Wars Outlaws у новому сюжетному трейлері, розробники гри не втомлюються детальніше розповідати про неї.

Якщо напередодні у виданні Game Informer поділилися першим прев’ю гри, то цього разу журналісти взяли інтерв’ю у розробників. Цього разу у Massive Entertainment вирішили пообіцяти гравцям доволі насичені космічні пригоди.

Креативний директор Star Wars Outlaws Джуліан Джеріті розповів, що гравцям варто сподіватися на наповнений різноманітними активностями космос. Таким чином гравцям обіцяють альтернативу до доволі «тихого» космосу у Starfield, який розчарував багатьох.

Ми хотіли, щоб навколо кожної планети була орбіта з безліччю різних цікавинок, речей, якими можна зайнятися, битв, щоб потрапити туди, місць, які можна дослідити. Тож орбіти кожної з планет чи супутників, які ми створили, мали бути населені безліччю різних речей. І ми не хотіли створювати нескінченний простір, тому ви літаєте з орбіти планети на орбіту планети. Тож усі наші космічні простори сповнені цікавих речей.

Таким чином гравцям не варто очікувати на «відкритий космос» у грі. Вона отримає аналогічний до Starfield «орбітальний» простір. Однак у Star Wars Outlaws, як бачимо, нам обіцяють насичений на події та активності космічний простір.

Чи дійсно він буде таким, як нам розповідають ми зможемо дізнатися уже 30 серпня 2024 року, коли відбудеться реліз гри для ПК, Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...