Реклама

🤔 Star Wars Outlaws — у Game Informer поділилися першим прев’ю гри

Čytaty latynkoju
🤔 Star Wars Outlaws — у Game Informer поділилися першим прев’ю гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Star Wars Outlaws — у Game Informer поділилися першим прев’ю гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виданню Game Informer, окрім того, що як і усім вдалося переглянути новий сюжетний трейлер Star Wars Outlaws, вдалося також навіть трішки зіграти у цю гру.

Відповідно після цього з нами вирішили поділитися першими враженнями від майбутньої новинки від Ubisoft та Massive Entertainment.

Журналістам видання вдалося зіграти у одне з початкових завдань, яке полягалу у тому, що головна героїння гри Кей Весс намагається пробратися та пограбувати Синдикат Пайків, але її ловлять і виганяють. Це підриває репутацію Кей у серед Пайкаів, що власне й демонструє систему репутації, яка буде у грі. Таким чином якщо гравець провалить своє стелс-завдання надалі він або продовжить погіршувати свої відносини з Пайками або ж може спробувати якось задобрити Синдикат знову.

Відзначається. що у грі ми зустрінемо знайомі усім фантам «Зоряних війн» планети на кшталт Татуїна, але також познайомимося і з новими, як супутник Тошара. Власне в останньому гравцям запропонують, за словами розробників, доволі насичене та компактне місто Міроґана.

У Massive розповіли, що спеціально вирішили не робити величезне місто і натомість створили невеличке, однак насичене подіями та активностями поселення. Водночас центром цього міста та інших, які з’являться у грі буде кантина, де гравець зможе отримувати нові завдання від синдикатів, шукати потрібну інформацію та роботу.

Також у Game Informer розповіли більше про тваринку-супутника Кей Весс, на ім’я Нікс. Відзначається, що цей, на перший погляд, милий малюк за потреби перетворюється на грізну зброю в руках гравця. Нікс може відволікати охоронців, збивати їх з ніг та ін.

Відзначається, що стелс є одним зі шляхів проходження гри, який дозволить вам зберігати вашу репутацію серед усіх Синдикатів, що будуть у грі. Це своєю чергою дозволить отримувати від них ті чи інші завдання, вигідніші ціни та можливість вільного пересування територіями.

Однак, хай там що, але бути в гарних стосунках з усіма не вийде, адже допомога одному Синдикату, автоматично може погіршувати відносини з іншим.

Також у Game Informer відзначили, що гра доволі добре дає відчути те, коли саме розгортаються події гри. Гравці одразу занурюються в атмосферу тотального контролю Імперією галактики в період між четвертим та п’ятим епізодами «Зоряних війн».

Щодо інших деталей, то у грі ви отримаєте власний спідер, який дозволить вам полегшити своє пересування відкритим світом. Його можна буде викликати коли завгодно і загалом керування ним є доволі приємним за словами оглядача. Також гравцями запропонують можливості щодо кастомізації свого спорядження, спідера, корабля тощо.

Загалом у видані залишилися задоволені тим, що вони побачили та мали змогу зіграти і тепер очікують на реліз гри 30 серпня для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...