Реклама

📈 Реліз серіалу Fallout «у понад два рази» збільшив інтерес гравців до ігор

Čytaty latynkoju
📈 Реліз серіалу Fallout «у понад два рази» збільшив інтерес гравців до ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Реліз серіалу Fallout «у понад два рази» збільшив інтерес гравців до ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Реліз серіалу Fallout від Amazon зумів поновити інтерес гравців до цієї серії ігор від Bethesda, адже до прикладу у Steam кількість гравців у цю серіє зросла у «понад два рази» згідно з SteamDB.

Цілком справедливо, що шоу, яке деякі критики навіть називають однією з найкращих екранізацій відеоігор, зуміло звернути увагу своїх глядачів на своє першоджерело.

Так до прикладу за продажами Fallout 4 та Fallout 76 зуміли потрапити до десятки найпродаваніших ігор у Steam за останній час. Звісно, що цьому окрім релізу шоу сприяють знижки на ці проєкти, які можна придбати всього за 87 грн та 106 грн відповідно.

Однак також цікавою є й статистика кількості гравців у цих іграх. Якщо до останнього часу у Fallout 4 кількість одночасних гравців у Steam становила зазвичай близько 20 тис., то на фоні релізу серіалу онлайн гри зумів сягнути 83,491. Звісно це не порівняється з максимальною кількістю гравців у 472,962, яка була зафіксована на релізі гри.

Своєю чергою Fallout 76, де зазвичай онлайн складає близько 10 тис. гравців, з релізом серіалу зріс у майже чотири рази до 39,455. Це до речі також є рекордним результатом гри у Steam за весь час.

Також інтерес гравців зріс і до старіших ігор, як, наприклад Fallout: New Vegas, де зазвичай онлайн становить близько 6 тис. гравців, однак за останній час він зріс до 19,505.

Раніше також стало відомо, що реліз мода Fallout: London перенесли через «некстген» оновлення від Bethesda для Fallout 4.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...