Реклама

👀 Fallout — оглядачі залишилися задоволені серіалом від Amazon

Čytaty latynkoju
👀 Fallout — оглядачі залишилися задоволені серіалом від Amazon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Fallout — оглядачі залишилися задоволені серіалом від Amazon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 11 квітня, о 4:00 за київським часом відбудеться прем’єра довгоочікуваного серіалу Fallout від Amazon. Однак як завжди напередодні релізу ми можемо дізнатися, що про шоу думають оглядачі, яким вдалося переглянути його раніше від усіх.

Нагадаємо, що серіал не буде переповідати якусь конкретну частину гри Fallout та буде осібною історією у всесвіті франшизи.Нам розкажуть про групу вцілілих, та конкретно Люсі, яка виросла у сховищі й вирішує вийти назовні, щоб дослідити безлюдну пустку над ними. Опинившись там, вона розуміє, що світ за межами бункерів є більш небезпечним, диким і жахливим, ніж вона могла собі уявити.

Загалом оглядачі залишилися задоволені серіальною адаптацією відеоігрового всесвіту. Критики відзначають, що шоу тримає інтригу, зберігає гумор притаманний серії ігор. Водночас відзначають, що серіал також демонструє свою жорстокість та може комусь видатися навіть страшним.

Також оглядачі додають, що попри його постапокаліптичний сетинг шоу має доволі оптимістичну атмосферу. Однак шоу не обійшлося на думку критиків й без притаманного для серіалів від стримінгів «роздування і затягування».

На Metacritic рейтинг серіалу від критиків становить 79/100 на основі 12 рецензій. Водночас на Rotten Tomatoes рейтинг від критиків становить 93% на основі 29 рецензій.

У IGN про серіал відзначають, що це одна з найкращих адаптацій ігор, яка не заграє зі спрощенням оповіді задля залучення новачків:

Яскравий і кумедний апокаліпсис, наповнений похмурими кульмінаціями і спалахами ультранасильства, Fallout стоїть поряд з The Last of Us серед найкращих ігрових адаптацій, які коли-небудь були зроблені. Блискуче сконструйована, її три окремі головні герої подорожують через розумно пов'язані сюжетні лінії, які ведуть до фантастичного фіналу.

Завдяки бездоганному виробничому дизайну та увазі до деталей, фільм пропонує мегатонни задоволення для фанатів, які вже давно в грі, але не коштом того, що він є ідеальною відправною точкою для непосвячених. Це ще одна особлива робота Джонатана Нолана та Лізи Джой, яка легко заслуговує на великий палець вгору.

Журнал Empire своєю чергою теж залишилися задоволені серіалом:

Fallout розширює основні ідеї ігор, що робить цю адаптацію цікавою як для фанатів, так і для тих, хто не знайомий з грою. Це одночасно смішне і кошмарне шоу, яке, як і його головний герой, не задовольняється життям у проєкції минулого.

Хоча у Rolling Stone не залишилися в захваті від шоу:

Одна справа працювати як телешоу, але зовсім інша як хороше телешоу, і цей стандарт виявився складнішим для Fallout. У ньому є кілька цікавих компонентів, і великий Волтон Гоґґінс, як завжди, виконує подвійну роль. Але багато в чому відчувається, що (серіал) занадто сильно намагається привернути вашу увагу, в той час, як так багато її ідей запозичені не з відеоігор, а з інших, цікавіших постапокаліптичних фільмів і серіалів.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...