Реклама

👀 Відома дата релізу Star Wars Outlaws — дивіться новий сюжетний трейлер

Čytaty latynkoju
👀 Відома дата релізу Star Wars Outlaws — дивіться новий сюжетний трейлер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Відома дата релізу Star Wars Outlaws — дивіться новий сюжетний трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ubisoft поділилася новим та розширеним сюжетним трейлером Star Wars Outlaws, яка поверне фанатів «Зоряних війн» до далекої-далекої галактики уже 30 серпня, адже саме тоді відбудеться реліз гри для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Трейлер, у якому можна побачити що на нас очікує дивіться нижче. Також там зможете побачити й культових персонажів космічної саги.

Окрім сюжетного трейлеру та дати релізу ми також дізналися й деякі нові деталі стосовно гри. Гра отримає три різні видання: звичайне, Gold та Ultimate.

Ті гравці, що оберуть два останні варіанти отримають також можливість розпочати свою гру на три дні раніше та отримають сезонний пропуск. Також якщо ви оформите попереднє замовлення, то вам дістануться косметичні набори для спідера та космічного корабля головної героїні.

Таким чином можемо побачити, що Star Wars Outlaws не оминуть мікротранзакції.

Щодо самої гри, то нагадаємо, що на нас очікує однокористувацький пригодницький екшн від третьої особи, який розробляє Massive Entertainment, а Ubisoft виступає видавцем. Головною героїнею гри стане Кей Весс — злодійка, яка планує здійснити велике пограбування, яке має сколихнути злочинний світ галактики.

Також раніше у Ubisoft розповіли як підбирали «культові куточки галактики» для відкритого світу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...