Реклама

🌚 Тодд Говард поки що каже «Ні» новим екранізаціям ігор Bethesda після серіалу по Fallout

Čytaty latynkoju
🌚 Тодд Говард поки що каже «Ні» новим екранізаціям ігор Bethesda після серіалу по Fallout
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Тодд Говард поки що каже «Ні» новим екранізаціям ігор Bethesda після серіалу по Fallout
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви уже встигли переглянути серіал Fallout від Amazon та задуматися над тим, коли ж можна очікувати на нові екранізації за мотивами ігор Bethesda, тоді не надто спішіть на щось сподіватися.

Під час прем’єри серіалу бос Bethesda Тодд Говард відзначив, що поки що він говорить «Ні» новим адаптаціям ігор. Виданню IGN він розповів, що у розмовах про екранізацію Fallout він говорив «ні» уже десяток років, поки «не зійшлися зірки»:

Я познайомився з (Джонатаном Ноланом) і мені подобаються його роботи: «Темний лицар», «Інтерстеллар» (…) і ми з ним ніби як знайшли спільну мову. І я подумав: «Гей, ти хочеш це зробити? Я хотів би підійти до цього так, ніби це ще одна гра». Мовляв, давайте зробимо нову локацію, нову історію, дозволимо йому і його божевільним людям, з якими він працює, робити те, що вони роблять, і ми дуже задоволені тим, як це вийшло.

Звісно, що Говард не оминув питання того, чи варто сподіватися на екранізацію The Elder Scrolls. Що ж, як мінімум, зараз жодної роботи над цим не ведеться:

Нічого не планується. Всі питають, наприклад, про TES, і я також продовжую відмовляти. І я б напевно, сказав би «ні». Ніколи не знаєш, чи щось «клацне». Але я думаю, що (Fallout) дійсно вийшов з того, що «ми думаємо, що все складається так, щоб зробити якісну роботу». Це не було примусово. Це були природні стосунки і «агов, це звучить дійсно круто». На противагу «ми повинні зробити шоу».

Нагадаємо, що серіал Fallout вийшов 11 квітня та зібрав доволі позитивні відгуки від критиків. Відзначимо, що у шоу нам не переповідають якусь конкретну частину гри Fallout — це осібна історія у всесвіті франшизи. Нам розповідають про групу вцілілих, та конкретно Люсі, яка виросла у сховищі й вирішує вийти назовні, щоб дослідити безлюдну пустку над ними. Опинившись там, вона розуміє, що світ за межами бункерів є більш небезпечним, диким і жахливим, ніж вона могла собі уявити.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...