Реклама

🥴 Ремейк Prince of Persia: Sands of Time переробляють з нуля — Том Гендерсон

Čytaty latynkoju
🥴 Ремейк Prince of Persia: Sands of Time переробляють з нуля — Том Гендерсон
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Ремейк Prince of Persia: Sands of Time переробляють з нуля — Том Гендерсон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Том Гендерсон з Insider Gaming вирішив вкотре підтвердити своє звання «ексклюзивного інсайдера Ubisoft». Цього разу він поділився з нами останніми чутками стосовно довгоочікуваного ремейку Prince of Persia: Sands of Time Remake, який, ймовірно, доведеться очікувати ще довше.

Гра, яку анонсували ще понад три роки тому і з того часу вона, видається, скоріше ще одним проблемним проєктом Ubisoft на кшталт Skull and Bones.

Спочатку за роботу над проєктом відповідали студії Ubisoft Pune та Ubisoft Mumbai. Згодом її передали до Ubisoft Montreal.

Тепер же за словами Гендерсона робота над ремейком взагалі розпочата з нуля. Тобто усі напрацювання буде відкинуто, і все буде перероблено з початку: від нової графіки, до нових анімацій, механік та ін.

Водночас наразі те, що уже було зроблено виглядає за словами інсайдера як гра на дуже ранніх стадіях розробки. Тому загалом у Ubisoft не відкидають уже якийсь відносно завершений проєкт.

Гендерсон також додає, що, можливо, Ubisoft надасть якесь оновлення стосовно статусу проєкту найближчим часом та відзначає, що до релізу гри ще доволі далеко.

Раніше Том Гендерсон також повідомляв, що Ubisoft готується анонсувати нову Prince of Persia від розробників Dead Cells.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...