Реклама

👀 Нову Prince of Persia анонсують вже 10 квітня, а реліз відбудеться в травні — Том Гендерсон

Čytaty latynkoju
👀 Нову Prince of Persia анонсують вже 10 квітня, а реліз відбудеться в травні — Том Гендерсон
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Нову Prince of Persia анонсують вже 10 квітня, а реліз відбудеться в травні — Том Гендерсон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Том Гендерсон з Insider Gaming нагадав про свої нещодавні чутки стосовно релізу нової гри у серії Prince of Persia від розробників Dead Cells з Evil Empire.

За його оновленою інформацією на анонс гри варто очікувати уже 10 квітня на презентації інді-ігор Triple-i Initiative. Водночас сам реліз гри у дочасному доступі відбудеться у Steam наступного місяця — 14 травня.

Нагадаємо, що напередодні Гендерсон поділився інформацією, що Ubisoft видасть нову гру за мотивами «Принца Персії», яку розробляє Evil Empire, яка відома своєю Dead Cells. Гра може отримати назву The Rogue Prince of Persia.

За його словами це має бути roguelite і сам гра знаходиться у розробці уже чотири роки. Гендерсон також відзначив, що натхнення для візуального стилю гри розробники брали з франко-бельгійських коміксів (найвідоміші приклади «Астерікс», «Пригоди Тінтіна»).

Нагадаємо, що цього року Ubisoft уже випустила нову гру у серії Prince of Persia, яка отримала одні з найвищих оцінок для проєктів компанії за останні роки. Наш огляд цього платформера-метроїдванії читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...