Реклама

🤔 До розробки гри про Джеймса Бонда приєднався дизайнер рівнів The Division та Avatar: Frontiers of Pandora

Čytaty latynkoju
🤔 До розробки гри про Джеймса Бонда приєднався дизайнер рівнів The Division та Avatar: Frontiers of Pandora
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 До розробки гри про Джеймса Бонда приєднався дизайнер рівнів The Division та Avatar: Frontiers of Pandora
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У ще доволі далекому та невизначеному майбутньому на нас очікує гра про Джеймса Бонда під кодовою назвою Project 007. Розробкою цього проєкту займається IO Interactive, яка відома своєю серією ігор Hitman.

У новому пості у своєму блозі команда розробників гри про агента 007 повідомила, що її склад поповнив досвідчений Родріго Санторо, який займе посаду керівника з ігрових місій.

Відзначимо, що він загалом відомий своєю роботою у Massive Entertainment студії Ubisoft, де він обіймав посади дизайнера рівні та керівника зі створення відкритих світів. Серед проєктів до яких він був залучений можна назвати The Division та нещодавню Avatar: Frontiers of Pandora.

У пресрелізі IO Interactive відзначає, що Санторо «керуватиме балансуванням історії, арту та геймплею для розробки найдивовижніших місій «бондіани»». Тому звісно цікаво буде поглянути на цей аспект тоді , коли гра нарешті вийде.

Сам Санторо відзначив, що Project 007 його зацікавив «з того самого дня, як його було анонсовано» і він з нетерпінням чекає на початок роботи.

Загалом нам ще не скоро доведеться зіграти у гру про Джеймса Бонда. Однак про гру відомо, що вона не буде заснована на жодному з акторів, який зіграв Джеймса Бонда і на нас очікує «власний, цифровий Бонд» від студії, який черпає натхнення з усієї кінофраншизи.

Також гра, ймовірно, буде екшном від третьої особи та не далеко у цьому плані піде від традицій Hitman.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...