Реклама

🕵️‍♂️ Нова гра про Джеймса Бонда від творців Hitman стане «найкращою шпигунською фантазією»

Čytaty latynkoju
🕵️‍♂️ Нова гра про Джеймса Бонда від творців Hitman стане «найкращою шпигунською фантазією»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🕵️‍♂️ Нова гра про Джеймса Бонда від творців Hitman стане «найкращою шпигунською фантазією»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У доволі далекому майбутньому на нас очікує Project 007, гра про Джеймса Бонда від розробника серії ігор Hitman, компанії IO Interactive.

Як відзначив у своєму інтерв’ю для журналу Edge генеральний директор студії, слова якого передає GamesRadar+,  це має бути є «найкраща шпигунська фантазія», за словами генерального директора студії. Також Хакан Абран відзначив:

Тон (гри) буде ближчим до Деніела Крейга, ніж до Роджера Мура, і, можливо, більш сценарним, ніж та свобода, що пропонується Гітмену. (…) Гра позиціюється як «найкраща шпигунська фантазія», що передбачає наявність гаджетів — і, можливо, відхід від убивчих завдань Агента 47.

Як відзначає GamesRadar+ нам ще загалом не скоро доведеться зіграти у цей Project 007. Однак видання додає, що раніше IO Interactive повідомляла, що гра не буде заснований на жодному з акторів, який зіграв Джеймса Бонда. На нас очікує «власний, цифровий Бонд» від студії, який черпає натхнення з усієї кінофраншизи.

Також GamesRadar+ додає, що гра, ймовірно, буде екшном від третьої особи та не далеко у цьому плані піде від традицій Hitman.

Нагадаємо, що раніше також стало відомо, що робота над перезапуском серії фільмів про Джеймса Бонда після відходу Деніела Крейґа ще навіть не почалась.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...