Реклама

🔎 Star Wars Outlaws — Ubisoft розповіла як підбирала «культові куточки галактики» для відкритого світу

Čytaty latynkoju
🔎 Star Wars Outlaws — Ubisoft розповіла як підбирала «культові куточки галактики» для відкритого світу
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔎 Star Wars Outlaws — Ubisoft розповіла як підбирала «культові куточки галактики» для відкритого світу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього року Ubisoft готується потішити фанатів «Зоряних війн» своєю грою про космічних негідників і саме про неї нещодавно розробники поговорили з виданням GamesRadar+.

У своєму невеличкому коментарі вони розповіли за яким принципом підбирали «культові куточки галактики» для відтворення у своїй грі, адже відомо, що поряд із ними нам також покажуть і раніше невідомі світи.

Розробляючи нашу історію, ми знали, що хочемо дозволити гравцям дослідити деякі з найбільш культових куточків галактики, а також запропонувати їм абсолютно нові та екзотичні локації для дослідження.

Водночас креативний директор гри Джуліан Джеріті додає, що в першу чергу розробники звертали увагу на доцільність використання тих, чи інших локацій з огляду на розвиток сюжету:

Кожна з локацій, представлених у Star Wars Outlaws, має вирішальне значення для історії Кей, яка й стала відправною точкою. Потім ми оцінили локації на основі їхньої тематики та ігрових можливостей, які вони надають, щоб переконатися, що кожна з них має сильний, процвітаючий злочинний світ, який запропонує унікальні та цікаві ситуації для нового злочинця, такої як Кей.

Нагадаємо, що нам обіцяють створити доволі імерсивну подорож у світі «Зоряних війн» з відкритим світом, де гравцям дозволять вільно подорожувати між планетами, а також продемонструвати злочинний світ Галактики, яким ми його ще навряд могли бачити.

Реліз гри має відбутися цього року на Xbox Series X|S, PlayStation 5 та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...