Реклама

👀 Ігровим підрозділом Disney будуть керувати ветерани Blizzard і Ubisoft

Čytaty latynkoju
👀 Ігровим підрозділом Disney будуть керувати ветерани Blizzard і Ubisoft
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Ігровим підрозділом Disney будуть керувати ветерани Blizzard і Ubisoft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Disney Games розширила свою команду керівників та призначила колишніх ветеранів Blizzard і Ubisoft топменеджерами підрозділу.

Нагадаємо, в лютому Disney оголосила, що співпрацює з Epic Games та Fortnite.

Тепер стало відомо, що в рамках цієї угоди колишній директор з розробки World of Warcraft у Blizzard Рей Греско приєднався до Disney Games на посаді старшого віце-президента з розвитку.

Повідомляється, що він співпрацюватиме з Epic, розробляючи новий всесвіт, який дозволить користувачам взаємодіяти з контентом Disney, Pixar, Marvel, Star Wars і Avatar.

Під час роботи в Blizzard Греско був співавтором розробки Overwatch і Diablo 3, а також створив початковий ігровий прототип для Hearthstone. Греско також працював у LucasArts.

До Disney також приєднався Бйорн Торнквіст. Колишній технічний керівник в Ubisoft та її шведській студії Massive обійме аналогічну посаду у Disney Games. Торнквіст працював над Scalar від Ubisoft; The Division та Just Dance Now

Також зміни відбулися й в Marvel Games. Джей Онг, який десять років керував студією, тепер очолить підрозділ з ліцензування ігор Disney у всіх франшизах, а Халук Ментес змінить його на посаді керівника Marvel Games.

Керувати Греско, Торнквістом і Онгом буде керівнику відділу ігор Disney Шон Шопот, який також став виконавчим віце-президентом підрозділу.

Схоже, Disney планує ще більш активно займатися своїми ігровими проєктами в найближчі роки. Раніше ми розповідали, що Disney інвестує $1,5 млрд в Epic Games та анонсує велике партнерство з Fortnite.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...