Реклама

👀 Disney інвестує $1.5 млрд в Epic Games та анонсує велике партнерство з Fortnite

Čytaty latynkoju
👀 Disney інвестує $1.5 млрд в Epic Games та анонсує велике партнерство з Fortnite
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Disney інвестує $1.5 млрд в Epic Games та анонсує велике партнерство з Fortnite
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Disney оголосила про велике партнерство з Epic Games в рамках, якого команда Fortnite візьметься за роботу з франшизами компанії.

Описується, що результатом цього має стати «великий і відкритий ігровий та розважальний всесвіт». Disney відзначає, що інвестує у Epic $1.5 млрд. Загалом компанія, видається, за допомогою Fortnite хоче створити свій власний метавсесвіт з використанням усіх своїх найпопулярніших франшиз.

Окрім ігрового досвіду світового класу та взаємодії з Fortnite, новий постійний всесвіт запропонує споживачам безліч можливостей для гри, перегляду, покупок та взаємодії з контентом, персонажами та історіями від Disney, Pixar, Marvel, «Зоряних війн», «Аватара» та ін. Гравці, ґеймери та фанати зможуть створювати власні історії та переживання, виражати свій фандом у виразній діснеївській манері та ділитися контентом один з одним так, як їм подобається. Усе це відбуватиметься за допомогою рушія Unreal Engine.

У виданні The Verge звертають увагу, що це партнерство загалом нагадує нещодавнє розширення Fortnite у співпраці з Lego, яке стало результатом угоди на $2 млрд. Наслідком цього став запуск Lego Fortnite, що стало початком нового бачення власної гри у Epic, яка тепер намагається вийти за межі свого коріння з королівськими битвами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...