Реклама

👀 Цього року вийде нова Prince of Persia від творців Dead Cells — Том Гендерсон

Čytaty latynkoju
👀 Цього року вийде нова Prince of Persia від творців Dead Cells — Том Гендерсон
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Цього року вийде нова Prince of Persia від творців Dead Cells — Том Гендерсон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього року фанатів Prince of Persia, ймовірно, знову потішать новою грою. Цього разу це буде проєкт від розробників з Evil Empire, яка створила Dead Cells. Видавництвом гри займеться Ubisoft, якій власне й належать права на франшизу.

Інформацією про нову гру за мотивами «Принца Персії» поділився Том Гендерсон з Insider Gaming. Згідно з його джерелами гра отримає назву The Rogue Prince of Persia та буде випущена у ранньому доступі в Steam цього року.

Інсайдер відзначає, що це має бути roguelite і сам гра знаходиться у розробці уже чотири роки. Гендерсон також пишу, що натхнення для візуального стилю гри розробники брали з франко-бельгійських коміксів (найвідоміші приклади «Астерікс», «Пригоди Тінтіна»).

Однак наразі загалом невідомо коли у Ubisoft зроблять офіційний анонс гри, але її випуск планується уже цього року в ранньому доступі у Steam.

Відзначимо, що раніше розробники Dead Cells повідомили про припинення підтримки своєї гри і тепер цілком можна припустити, що вони можуть зосередити усю увагу на новій prince of Persia.

Нагадаємо, що цього року Ubisoft випустила Prince of Persia: The Lost Crown, яка отримала одні з найвищих оцінок для проєктів компанії за останні роки.

Наш огляд цього платформера-метроїдванії читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...