Реклама

👀 Творець «Соніка» звинуватив одного з директорів Square Enix у брехні

Čytaty latynkoju
Unsplash
👀 Творець «Соніка» звинуватив одного з директорів Square Enix у брехні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Творець «Соніка» звинуватив одного з директорів Square Enix у брехні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Японський геймдизайнер Юджі Нака, співавтор «їжака Соніка» та розробник Square Enix, вперше за довгий час з’явився в соцмережах — щоб звинуватити продюсера Dragon Quest Ю Міяке у брехні.

Нагадаємо, у 2022 році Нака працював над новою грою Balan Wonderworld для Square Enix. Тоді він дізнався, що компанія Aiming буде працювати над новою грою Dragon Quest Tact та придбав її акції, оскільки вони мали зрости після анонсу.

Згодом розробника звинуватили в інсайдерський торгівлі та у 2023 засудили до двох років і шести місяців ув’язнення.

Нака 16 місяців не оновлював свої соцмережі, проте тепер перервав мовчання, щоб прокоментувати перепризначення одного з директорів Square Enix Ю Міяке, якого відправили керувати розробкою мобільних ігор.

Міяке був продюсером серії Dragon Quest та одним з директорів Square Enix, а саме відповідав за рольові ігри студії. Оскільки Міяке був дотичний до всіх рольових проєктів Square Enix, він також й займався Balan Wonderworld — грою, яку розробляв Юджі Нака до ув’язнення.

У соцмережах Юджі Нака написав, що радіє перепризначенню Міяке, оскільки вважає, що той брехав під час судового процесу щодо інсайдерської торгівлі.

Нарешті. Я сподівався, що він скоро піде, тому що він така людина, яка подала записку з брехнею до суду. Я ніколи не зустрічався з ним, але новий президент Square Enix може бути кращою людиною.

Юджі Нака

Раніше ми розповідали детальніше, що співтворця «Соніка» визнали винним у торгівлі інсайдерською інформацією.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...