Реклама

👨‍⚖️ Співтворця Соніка визнали винним у торгівлі інсайдерською інформацією

Čytaty latynkoju
👨‍⚖️ Співтворця Соніка визнали винним у торгівлі інсайдерською інформацією
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👨‍⚖️ Співтворця Соніка визнали винним у торгівлі інсайдерською інформацією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній розробник Square Enix і Sega Юджі Нака засуджений до двох років і шести місяців ув’язнення, однак з випробувальним терміном в чотири роки. Окрім цього він також має сплатити штраф у розмірі 2 млн єн та 171 млн єн.

Як повідомляє Yahoo Japan, Нака отримав чотири роки «відстрочки» за те, що виявив «каяття» під час розгляду справи.

Під час цього випробувального терміну йому доведеться дотримуватися певних правил, встановлених судом, щоб уникнути тюремного ув’язнення, а також сплатити обидва штрафи сумою загалом в понад $1 млн з перерахунку з єн.

Нагадаємо, що Наку, а також двох колишніх співробітників Square Enix, Тайсуке Сазакі та Фуміакі Сузукі, звинуватили у придбанні акцій розробників Aiming та Ateam на основі ще не оприлюдненої інформації про безкоштовні мобільні ігри Dragon Quest Tact та Final Fantasy VII: The First Soldier. Троє підозрюваних мали намір продати свої акції в кожній з компаній після того, як відповідні ігри будуть публічно анонсовані.

Обвинувачення заявило, що підозрювані «отримали несправедливий прибуток, перебуваючи у значно вигіднішому становищі, ніж звичайні інвестори, і підірвали справедливість ринку». На противагу цьому захист стверджував, що вони «не активно переглядали інсайдерську інформацію», домагаючись поблажливості та зменшення як штрафів, так і доплат.

Нагадаємо, що Юджі Нака здобув помітну репутацію під час роботи в Sega, де він допоміг створити у період прозваний «консольні війни» найвідоміший талісман компанії — їжака Соніка.

У останнього ми до речі спробували взяти інтерв’ю за допомогою ChatGPT.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...