Реклама

🤔 GTA VI — Трой Бейкер заперечує, що озвучив головного героя гри

Čytaty latynkoju
🤔 GTA VI — Трой Бейкер заперечує, що озвучив головного героя гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 GTA VI — Трой Бейкер заперечує, що озвучив головного героя гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як Rockstar нарешті потішила усіх своїх фанатів довгоочікуваним трейлером GTA VI шанувальники одразу почали його розбирати на найдрібніші деталі.

Хтось спробував дізнатися, що означає пісня, яка звучить у трейлері, хтось почав шукати актрису, яка подарувала свій образ та голос головній героїні. Інші ж звернули свою увагу на другого головного персонажа та спробували дізнатися хто його озвучив — це за тієї умови, що він промовляє лише одне слово на усе відео.

Багато гравців висловлюють припущення, що це був культовий для ігрової індустрії Трой Бейкер, який має величезний список ролей за якими ми його можемо знати: Джоел з The Last of Us, Сем Дрейк з Uncharted та ін.

Однак сам актор озвучення під час свого нещодавнього інтерв’ю вирішив відповісти на усі ці теорії фанатів та заперечив свою участь у GTA VI.

Він говорить одне слово! Він каже trust. Це урок сприйняття — люди думають і автоматично роблять припущення. Я хочу, щоб цей хлопець, хто б це не був, отримав кредит довіри за свою роботу, тому що я впевнений, що вона буде чудовою.

Звісно, чи був це Бейкер ми зуміємо дізнатися або ж з наступного трейлеру гри, або уже тоді, коли відбудеться реліз гри, яки заплановано на 2025 рік для Xbox Series X|S та PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...