Реклама

🤔 PlayStation проведе State of Play, або Showcase у травні, де покаже Silent Hill 2 — Джефф Ґрабб

Čytaty latynkoju
🤔 PlayStation проведе State of Play, або Showcase у травні, де покаже Silent Hill 2 — Джефф Ґрабб
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 PlayStation проведе State of Play, або Showcase у травні, де покаже Silent Hill 2 — Джефф Ґрабб
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наступного місяця варто очікувати на чергову презентацію від PlayStation, які нам продемонструють ремейк Silent Hill 2 ймовірну дату його релізу.

Інформацією про це поділився Джефф Ґрабб під час свого подкасту для Giant Bomb, де ведучі говорили про можливість релізу гри уже невдовзі, оскільки вона почала отримувати вікові рейтинги у різних регіонах.

На це Ґрабб відзначив, що, ймовірно, уже конкретніші новини стосовно виходу ремейку можна буде почути на наступній презентації PlayStation, яка за його інформацією відбудеться уже у травні. Під час подкасту він відзначив, що це може бути State of Play, або ж Showcase.

Згодом у своєму Twitter (X) він уже уточнив, що скоріше всього це буде саме Showcase, тобто більше серйозніший захід від PlayStation.

Щодо ремейку Silent Hill 2, то наразі про гру відомо не так багато, окрім того, що розробники відзначають, що виробництво проходить «гладко». Нагадаємо, що оригінальна Silent Hill 2 —  це друга частина серії горорів від японської компанії Konami. Гра вийшла на PlayStation 2 у 2001 році й пізніше вийшла ще на Xbox та ПК.

Своєю чергою відомо, що ремейк перші 12 місяців буде доступним лише на PS5 та ПК і згодом вийде на Xbox Series S/X. Також згідно зі Steam гра отримає офіційну українську текстову локалізацію.

Водночас щодо інших можливих анонсів на, ймовірній, презентації PlayStation зі свого боку можемо додати, що варто також очікувати на анонси по ремейку Metal Gear Solid 3, а також можна припустити й новини по доповненню для Marvel’s Spider-Man 2 та новій грі від Bend Studio.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...