Реклама

🤔 Розробники Days Gone, ймовірно, працюють над новою сервісною грою

Čytaty latynkoju
🤔 Розробники Days Gone, ймовірно, працюють над новою сервісною грою
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Розробники Days Gone, ймовірно, працюють над новою сервісною грою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Bend Studio яка відома своєю грою Days Gone наразі працює над новим проєктом, який, ймовірно, буде містити сервісну складову.

Над чим саме зараз ведуть розробку у студії загалом не відомо. До того ж це точно не сиквел до Days Gone, яку доволі посередньо прийняли критики та гравці. Хоча звісно, що у студії готувалися до другої частини.

Наразі ж у Insider Gaming повідомляють, що в інтернеті з’явилося оголошення про роботу, в якому згадок про сервісну складову проєкту. Відзначається. що у Bend Studio шукають провідного менеджера проєкту з досвідом роботи над сервісними іграми.

Видання додає, що загалом наразі про гру тепер відомий цей факт, а також те, що гра розробляється на рушії Decima Engine від Guerrilla.

Відзначимо, що наразі останньою грою, яку випустила Bend є саме Days Gone реліз якої відбувся ще у 2019 році. Нагадаємо, що події гри відбувалися у постапокаліптичному світі після пандемії, коли хворі перетворювались на freakers — істот, що нагадують зомбі та швидко розвиваються. За сюжетом колишній байкер Дикон Сент-Джон стає мисливцем за головами й виконує різноманітні завдання, які він отримує від залишків людей.

Головний герой є одинаком, єдиний його супутник це улюблений мотоцикл, який у грі можна модифікувати.

Особливістю Days Gone у порівнянні з іншими схожими іграми було те, що зомбі можуть збиратися у великі групи — вони можуть діяти спільно. Крім того, навіть найменші деталі можуть вплинути на звички інфікованих, наприклад, вночі вони є сильнішими та агресивнішими.

Однак загалом гра отримала посередні оцінки через що ідея для продовження франшизи були відкинуті у Sony. Хоча раніше геймдиректор Days Gone розповідав, що сиквел міг отримати більш динамічний відкритий світ та кращі технології.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...