Реклама

🥴 Ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic залишився за російською Saber

Čytaty latynkoju
🥴 Ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic залишився за російською Saber
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic залишився за російською Saber
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З приводу анонсованого ще у 2021 році ремейку Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) з’явилися дві новини: хороша, адже розробка гри продовжується та погана, оскільки цим займається російська Saber.

Після того, як минулого місяця стало відомо, що Embracer все-таки продала Saber та остаточно згорнула свою діяльність у Росії, доля ремейку залишалася певною мірою невідомою. Причина цього полягала у тому, що не було зрозуміло, чи права на цю гру з продажем Saber залишилися у Embracer, чи все-таки залишилися у студії.

З розмови Метью Карча, керівника Beacon Interactive, яка й викупила Saber (який також її співзасновник) з IGN стало відомо, що студія продовжує роботу над ремейком:

Очевидно, що ми над цим працюємо. Про це неодноразово писали в пресі. Я скажу, що гра прекрасно себе почуває і ми прагнемо перевершити очікування споживачів.

У IGN додають, що жодних додаткових деталей стосовно проєкту Карч не надав. Відзначимо, що ремейк KOTOR було анонсовано ще у 2021 році.

З того часу гра знаходилася у виробництві в Aspyr після чого Embracer передала її до Saber, яка, як бачимо, залишила компанію разом із ремейком KOTOR.

Відзначимо, що разом із цим Saber з собою забрала й українську 4A Games. Водночас права на ігри серії Metro залишилися за Embracer.

Щодо самої Saber Interactive, то нагадаємо, що ця компанія є розробником та видавцем відеоігор та її було засновано у 2001 році у Санкт-Петербурзі, Росія.

Попри те, що Saber офіційно може вважатись американською компанією, однак перша та головна студія компанії до останнього часу розташовувалась у Санкт-Петербурзі і загалом вона згадувалась як саме російська студія.

Відзначимо, що лише в січні 2023 року Embracer повідомила, що перевела своїх співробітників Saber з Росії та Білорусі до Єревану у Вірменії, щоб уникнути санкцій за співпрацю на російському ринку.

Наразі ж Embracer з продажем Saber згорнула свою діяльність у Росії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...