Реклама

🤔 Один з лиходіїв у Baldur's Gate 3 на ранніх етапах розробки міг бути вашим компаньйоном

Čytaty latynkoju
🤔 Один з лиходіїв у Baldur's Gate 3 на ранніх етапах розробки міг бути вашим компаньйоном
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Один з лиходіїв у Baldur's Gate 3 на ранніх етапах розробки міг бути вашим компаньйоном
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У новині можливі спойлери до гри, тому будьте обережні

Геймдиректор Baldur’s Gate 3 Свен Вінке нещодавно вирішив поділитися деякими несподіваними деталями гри, які не потрапили до фінальної версії.

У своїй розмові з IGN голова Larian вирішив розповісти, що на певному етапі розробки Baldur’s Gate 3 другий акт гри можна було пройти з певною вигодою для своєї партії. Так, на ранніх стадіях виробництва гравці могли пройти другий акт просто переконавши Кетеріка Торм приєднатися до своєї партії:

Якщо ви граєте в гру, у ній є момент, коли ви можете переконати його, і ви бачите, момент, коли він ламається, цей момент мав призвести до його вербування. Ми вирізали це, коли зменшували обсяг гри. Це була частина виправлення другого акту, коли ми застрягли на ньому.

Він також додав, що у випадку «завербування» Торма він міг згодом гравцю надавати цінну інформацію про Горташа та Оріна.

Вінке також додав, що на початку розробники планували додати до гри кілька локацій з оригінальної Baldur’s Gate. Однак за словами геймдиреткора у такому випадку для гравців втрачалося «відчуття дослідження» і саме тому розробники відмовилися від цієї ідеї.

Раніше Вінке також розповів, що у Baldur’s Gate 3 не буде DLC, чи продовження і Larian також планує відійти від D&D.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...