Реклама

😮 Після проходження Star Wars Jedi: Survivor 70% гравців залишалися заради додаткового контенту

Čytaty latynkoju
😮 Після проходження Star Wars Jedi: Survivor 70% гравців залишалися заради додаткового контенту
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Після проходження Star Wars Jedi: Survivor 70% гравців залишалися заради додаткового контенту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Більше половини гравців у Star Wars Jedi: Survivor залишалися після проходження гри задля додаткового контенту у ній.

Такою інформацією поділилися з Стівеном Тотіло під час GDC розробники гри. За його словами наративний дизайнер проєкту Коул Свані та провідна сценаристка Шаєнн Паулані Моррін мали розмові під час конференції, де й розповіли, що гра зуміла «затягнути» гравців і після проходження основного сюжету.

Вони розповіли, що 70% ґеймерів залишалися у грі на кілька й більше годин задля додаткового контенту, яким розробники розширили свій сиквел до Fallen Order. Відзначається, що вони доклали багато зусиль задля створення 18 персонажів у кантині Кобо, які загалом маю понад 5 тис. рядків діалогів та які залежать від місця гравця у сюжеті.

Таким чином у грі є понад 100 взаємодій, які гравці можуть пропустити, якщо не відвідують кантину. Розробники також відзначають, що сам заклад по ходу проходження гри змінюється і ігровий світ загалом має 17 різних станів в залежності від моменту у сюжеті.

Нагадаємо, що гра вийшла у квітні минулого року для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S і з нашим оглядом Star Wars Jedi: Survivor можете ознайомитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...