Реклама

🤔 Екранізація The Legend of Zelda — режисер поділився своїми планами на стрічку

Čytaty latynkoju
🤔 Екранізація The Legend of Zelda — режисер поділився своїми планами на стрічку
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Екранізація The Legend of Zelda — режисер поділився своїми планами на стрічку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Nintendo разом із Sony займаються виробництвом повнометражного фільму The Legend of Zelda. Однак що саме очікувати від стрічки наразі невідомо. Проте у своєму нещодавньому інтерв’ю для Total Film режисер екранізації Вес Болл («Той, що біжить лабіринтом», «Королівство планети мавп») вкотре поділився своїм баченням та планами на фільм.

Якщо раніше він відзначав, що хоче, щоб це була жива-версія робіт легендарного аніматора Хаяо Міядзакі, то тепер він до цього додає. Що хоче також й виконати «найбільші бажання фанатів» цієї серії ігор

У мене є приголомшлива ідея. Я думав про це довгий час, про те, наскільки крутим було б кіно про Зельду... Я хочу виконати найбільші бажання людей. Я знаю, що ця франшиза важлива для людей, і я хочу, щоб це був серйозний фільм. Справжній фільм, який може дати людям можливість втечі.

Він навіть відзначає, що ескапізм є певною мірою рушійною силою фільму та відзначає, що ця ідея звучить як: «Я хочу жити в тому світі».

Це те, що я хочу спробувати створити — це повинно відчуватися як щось справжнє. Щось серйозне і круте, але водночас веселе і химерне.

Нагадаємо, що раніше режисер також розповів, що наразі його команда працює над сценарієм стрічки.

Наразі про фільм відомо, що продюсувати його буде сам керівник Nintendo і оригінальний творець серії Шіґеру Міямото разом із Аві Арадом, який відомий продюсуванням значної кількості блокбастерів за коміксами Marvel (серед останніх проєктів, над якими він працював, трилогія «Людини-павука» з Томом Голландом, обидва «Венома» та інші). Також він виступив продюсером «Привида у броні» (2017), екранізації «Uncharted: Незвідане» і багатьох інших фільмів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...