Реклама

🙃 Star Wars Outlaws отримала рейтинг 19+ у Південній Кореї через азартну міні-гру

Čytaty latynkoju
🙃 Star Wars Outlaws отримала рейтинг 19+ у Південній Кореї через азартну міні-гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Star Wars Outlaws отримала рейтинг 19+ у Південній Кореї через азартну міні-гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Південній Кореї Star Wars Outlaws від Ubisoft вийде з віковим рейтингом 19+ і це зовсім не через те, що гра буде жорстокою або ж «дорослою» історією у «Зоряних війнах».

Як передає GamesRadar+ проєкт отримав таке вікове обмеження, оскільки рейтингова комісія країни визначила гру як неприйнятну для неповнолітніх ґеймерів.

Так згідно з офіційним рішенням, Star Wars Outlaws отримала рейтинг 19+ тому що у ній «присутні міні-ігри з внутрішньоігровими ставками та виплатами».

Водночас що ще цікавого можна дізнатися з цього рейтингу це те, що, ймовірно, ми уже невдовзі можемо дізнатися конкретну дату релізу гри, адже зазвичай отримання рейтингів іде напередодні релізу гри.

Тому скоро можливо ми побачимо, щось детальніше за розмите вікно релізу «у 2024 році». Нагадаємо, що гра має вийти для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Нагадаємо, що на нас очікує однокористувацький пригодницький екшн від третьої особи, який розробляє Massive Entertainment, а видавцем виступить Ubisoft. Головною героїнею гри стане Кей Весс — злодійка, яка планує здійснити велике пограбування, яке має сколихнути злочинний світ галактики.

Раніше у Ubisoft розповіли як підбирали «культові куточки галактики» для відкритого світу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...