Реклама

🤔 Геймдиректор Dragon's Dogma 2 порадив, які класи найкраще обирати новачкам

Čytaty latynkoju
🤔 Геймдиректор Dragon's Dogma 2 порадив, які класи найкраще обирати новачкам
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Геймдиректор Dragon's Dogma 2 порадив, які класи найкраще обирати новачкам
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 22 березня, має відбутися реліз Dragon’s Dogma 2 для ПК, Xbox Series X/S та PS5. Напередодні виходу геймдиректор гри Хідеакі Ітсуно вирішив поділитися порадами для новачків та назвав, які класи краще обирати таким гравцям.

Звсіно, що варто відзначити, те, що у Dragon’s Dogma 2 немає класів як таких. У грі вони мають назву Vocations («Покликання»), які вони охоплюють базові білди: «Меч і Щит», «Лучник», «Чаклун» і «Злодій» та багато ін. З усіма можна ознайомитися тут.

Однак з усього цього переліку на думку Ітсуно новачкам у грі варто звернути увагу на «Покликання» «Лучника» та «Злодія»:

Якщо ви граєте в шутери від першої особи або шутери від третьої особи і добре влучаєте в ціль, то Лучники (Archer) можуть вам підійти, адже чим краще ви влучаєте в ціль, тим краще ви будете справлятися з цим персонажем. Я думаю, що це допоможе вам розібратися з грою на початковому етапі. З іншого боку, якщо ви грали в ігри з ближнім боєм і граєте в такі ігри, де потрібно ухилятися від атак ворога перед тим, як відповісти, то Злодій (Thief) — це те, що дуже добре підійде для такого типу гравців.

Хоча Ітсуно також додає, що нікого не змушує робити конкретний вибір і гравців можуть грати як завгодно. Щодо себе, то геймдиректор Dragon’s Dogma 2 обирає грати за «Воїна» (Warfacer), а своїх пішаків робитиме «Чаклунами».

Нагадаємо. що раніше стали відомі оцінки гри від оглядачів і вона цілком може претендувати на звання «Гри року».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...